Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aktív, passzív vagy uni vagy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktív, passzív vagy uni vagy?

Figyelt kérdés
Hány éves? Kíváncsi vagyok milyen az arány.

márc. 5. 18:15
1 2 3
 11/29 NNNándi ***** válasza:
100%
Passzív.
márc. 6. 05:57
 12/29 frot ***** válasza:
100%
Side
márc. 6. 09:54
 13/29 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem amúgy ilyen nincsen... Gátlásosság, meg félelem van. Minden ilyen homó vágyat érdemes megélni, mindkét oldalon. Bűntudat, szégyen miatt lehet ez, hogy sokan cimkézik magukat, hogy aktív, passzív. Mert nem tudnak igazán felszabadultak lenni, görcsösség nélkül.
márc. 6. 09:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Uni,mert mindent szeretek
márc. 6. 11:04
 15/29 anonim ***** válasza:
77%
13as teljesen igazad van, az aktivak szerintem azért ragaszkodnak annyira az aktivhoz, mert az nem annyira szégyen nekik, pedig aki homoszexbe kezd, az előbb utóbb kukikát kap a szájába fenekébe,
márc. 6. 11:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
én 45 éves aktiv férfi vagyok, 14 éves korom óta élek nemi életet csak pasikkal volt dolgom, nekem a passziv rész soha nem jött be, max kézzel szoktam verni a partneremnek, de azt sok passziv nem szereti nem értem miért, de arra sosem vágytam, h megdugjanak, vagy leszopjak valakit, még nyalni nyalatni sem szeretek, bűntudat meg szerintem minden melegben van, bennem a mai napig
márc. 6. 11:53
 17/29 anonim ***** válasza:
16# Elárulom miért nem szeretik. A jelenlegi párom éveken át volt egy veled egykorú faszival (azaz 45 évesen kezdte a kapcsolatot) és a párom akkoriban totál kielégületlen volt. Erre igazán csak akkor jött rá mikor velem kezdett és megtudta, hogy jé milyen jó ha nyalják, jé milyen jó ha jól leszopják.. Sajnos a fiatalok még nincsenek feltétlen tisztában magukkal és a testi vágyaikkal.
márc. 6. 12:13
 18/29 anonim ***** válasza:
bocs, de nekem az nem jön be, nyalni szopni nem akarok kedves 17
márc. 6. 12:23
 19/29 anonim ***** válasza:
Kivancsi 39
márc. 6. 12:55
 20/29 anonim ***** válasza:
Passzív 21
márc. 6. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!