Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgatna egy heteróval sráccal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatna egy heteróval sráccal szexelni így?

Figyelt kérdés

Azaz ha egy domina parancsára kellene találkozzon veled, de a domina megszabná miket kell tenni.

Tetszene a helyzet?

Van egy csaj aki írt és tudja, hogy meleg vagyok. Kérdezte segítenék-e.

A srácok maguk is dönthetnének, hogy nem vállalják a büntetést. Ezen törtem a fejem, hogy miért vállalja ha heteró?

A domina elsőre már mutatott egy vékony csávót, akit kéne, de még agyalok. Érdekel más mit gondol. Egyszer olvastam hasonlót itt, de most hozzám is elért a pixin a felkérés.

márc. 5. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejön a csávó teste és farka igen. Ha nem bírja úgy is feladhatja menet közbe gondolom.
márc. 5. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha belemegy nem heteró. Akartam írni. Aztán rájöttem, hogy nem biztos. Én pl szeretem a BDSM-et és tettem meg sok olyan dolgot, amit nem élvezek, nem szeretek, stb amit a Gazdám kért. Mivel meg akartam felelni neki megtettem. Persze ezt csak az érti aki volt már szolga. A pszichológiája ilyen...
márc. 5. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Az a gond,hogy egy hetero soha nem megy bele.Keress egy bi vagy meleg srácot
márc. 6. 10:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csomagoljuk ki a kérdésedet, mert nem minden részét értem.

"Azaz ha egy domina parancsára kellene találkozzon veled, de a domina megszabná miket kell tenni." - Ez tiszta. A szolga találkozik Veled és dominája parancsára megtesz olyan dolgokat amiket amúgy nem mert heteró.

"Tetszene a helyzet?" Válasz: igen mert egy kicsit DOM lehetnék a szolgával szemben.

"A srácok maguk is dönthetnének, hogy nem vállalják a büntetést. Ezen törtem a fejem, hogy miért vállalja ha heteró?

A domina elsőre már mutatott egy vékony csávót, akit kéne, ..." Nekem ez a rész már homály. Most egy vagy több pasi van? Neked mi is pontosan a szereped? Ott vagy Ádám kabátban vagy nem tudom miben és mit csinálsz? Meg milyen büntetés?

Mert ez eddig egy kicsit zavaros nekem meg nem látom, hogy Te hol vagy több ebben mint pusztán egy eszköz akit a domina valamire szintúgy használhat ha úgy akar.

márc. 6. 12:09
 5/7 A kérdező kommentje:
A csávó csak velem találkozna. Ott nincs más csak ő és én. A domina elmondta miket szeretne ha tennék a sráccal. Azt tenném. Ha érdekel amúgy szívesen összekötlek vele és beszéljetek.
márc. 6. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
engem érdekelne a domina, ha nem fizetős
márc. 6. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebbe a szituációba a dominának mi haszna van, ha nem is látja a csávót “szenvedni”?
márc. 6. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!