Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatna egy heteróval sráccal szexelni így?
Azaz ha egy domina parancsára kellene találkozzon veled, de a domina megszabná miket kell tenni.
Tetszene a helyzet?
Van egy csaj aki írt és tudja, hogy meleg vagyok. Kérdezte segítenék-e.
A srácok maguk is dönthetnének, hogy nem vállalják a büntetést. Ezen törtem a fejem, hogy miért vállalja ha heteró?
A domina elsőre már mutatott egy vékony csávót, akit kéne, de még agyalok. Érdekel más mit gondol. Egyszer olvastam hasonlót itt, de most hozzám is elért a pixin a felkérés.

Kérdező!
Csomagoljuk ki a kérdésedet, mert nem minden részét értem.
"Azaz ha egy domina parancsára kellene találkozzon veled, de a domina megszabná miket kell tenni." - Ez tiszta. A szolga találkozik Veled és dominája parancsára megtesz olyan dolgokat amiket amúgy nem mert heteró.
"Tetszene a helyzet?" Válasz: igen mert egy kicsit DOM lehetnék a szolgával szemben.
"A srácok maguk is dönthetnének, hogy nem vállalják a büntetést. Ezen törtem a fejem, hogy miért vállalja ha heteró?
A domina elsőre már mutatott egy vékony csávót, akit kéne, ..." Nekem ez a rész már homály. Most egy vagy több pasi van? Neked mi is pontosan a szereped? Ott vagy Ádám kabátban vagy nem tudom miben és mit csinálsz? Meg milyen büntetés?
Mert ez eddig egy kicsit zavaros nekem meg nem látom, hogy Te hol vagy több ebben mint pusztán egy eszköz akit a domina valamire szintúgy használhat ha úgy akar.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!