Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszexként csak engem zavarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexként csak engem zavarnak a melegek?

Figyelt kérdés

És itt nem a szexualitásra értem. Hanem a Whispertonhoz és társaihoz hasonló emberekről, akik engem hihetetlenül triggelerelnek, mivel egy hamis és rossz képet írnak le a meleg és biszex emberekről.

Az ember azért meleg, mert a férfiakhoz vonzódik, a melegség nem egy viselkedési forma. Én inkább már transz-közelinek ítélem meg a Whisperton-féle embereket. Ti mit gondoltok erről?

márc. 23. 16:42
 1/6 cinderella_ ***** válasza:
91%
Az értelmesebb rétege az emberiségnek tud különbséget tenni. Akik meg nem... így jártak. Ne foglalkozz ezzel.
márc. 23. 16:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb címet is adhattál volna a kérdésednek, mert azt csak úgy lehet értelmezni, hogy szerinted ez az összes melegre vonatkozik...
márc. 23. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azok a Whisperton félék azt csinálnak amit akarnak. Nem hiszem, hogy ők a teljes meleg társadalmat akarják képviselni. Ők egyszerűen csak teszik azt amit szeretnek. A baj itt az, hogy rajtuk kívűl más melegek nem mutatkoznak. Vagy azért mert nincs igény rájuk, vagy mert a többi maszkulinabb meleg nem akar megjelenni és szeretne rejtőzködve élni mintha azt szeretnék elérni, hogy az emberek elhigyjék, hogy nem léteznek. Nekik is megvan rá a lehetőségük, hogy megjelenjenek a nyilvánasság előtt, de úgy tűnik nemigen teszik. Most emiatt szerintem nem volna fair, hogy a Whisperton féléktől elvárjuk, hogy ők is tűnjenek el csak amiatt mert a többi meleg/biszex nem szeretné szélesíteni az emberek látókörét.
márc. 23. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudodm kiről van szó, de én még évekkel ezelőtt letiltottam.

mikor még azt se tudtuk hogy "meleg ".

Így nekem nem is dobja be sehol

Minek nézed ?

Le tiltod tik tokon, Instán és még hasonlókat se fog bedobni az algoritmus, hacsak nem őket nézed idegeskedsz rajtuk, ha még kommentelsz is hozzá akkor ezt fogod kapni mindenhol, meg amit reklámoz.

márc. 23. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es, nem kaptam vérszemet :DD Csak ez most igy kijött, kíváncsi voltam ki mit gondol. Egyáltalán nem nézem őt, de tudom milyen a stílusa.
márc. 23. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Én kedvelem Tont, egy okos, intelligens fiatalnak tartom, és igen, igaz az is, hogy mostanság kicsit túltolja... De ő már új generáció, elfogadó családdal, barátokkal, nem kell bújkálnia, valamint az internet világát is az új geneációnak megfelelően használja/kihasználja. Ha jól körülnézünk nála sokkal gázabb homoszexuális vagy transz emberek posztolnak.

És kb. hasonló a helyzet, amit én nagyon sajnálok és felháborítónak tartok, hogy a cigány embereket Irénke vagy Győzike és a Nájk család után ítélik meg.

márc. 23. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!