Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexként csak engem zavarnak a melegek?
És itt nem a szexualitásra értem. Hanem a Whispertonhoz és társaihoz hasonló emberekről, akik engem hihetetlenül triggelerelnek, mivel egy hamis és rossz képet írnak le a meleg és biszex emberekről.
Az ember azért meleg, mert a férfiakhoz vonzódik, a melegség nem egy viselkedési forma. Én inkább már transz-közelinek ítélem meg a Whisperton-féle embereket. Ti mit gondoltok erről?

Tudodm kiről van szó, de én még évekkel ezelőtt letiltottam.
mikor még azt se tudtuk hogy "meleg ".
Így nekem nem is dobja be sehol
Minek nézed ?
Le tiltod tik tokon, Instán és még hasonlókat se fog bedobni az algoritmus, hacsak nem őket nézed idegeskedsz rajtuk, ha még kommentelsz is hozzá akkor ezt fogod kapni mindenhol, meg amit reklámoz.

Én kedvelem Tont, egy okos, intelligens fiatalnak tartom, és igen, igaz az is, hogy mostanság kicsit túltolja... De ő már új generáció, elfogadó családdal, barátokkal, nem kell bújkálnia, valamint az internet világát is az új geneációnak megfelelően használja/kihasználja. Ha jól körülnézünk nála sokkal gázabb homoszexuális vagy transz emberek posztolnak.
És kb. hasonló a helyzet, amit én nagyon sajnálok és felháborítónak tartok, hogy a cigány embereket Irénke vagy Győzike és a Nájk család után ítélik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!