Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkednek a meleg 18-25 évesek?
Figyelt kérdés
grindr, tinder, Badoo? Ezek szoktak működni? Vagy van valami más taktika?ápr. 24. 21:47
1/5 anonim 

válasza:

Igen, ezek amiket írtál. Máshogyan leginkább a fővárosban tudnának ahol van lehetőség külön melegeknek fenntartott helyeken.
3/5 anonim 

válasza:

Nekem nincs egyik se, de suliban, utcán, bulikban sokkal jobban megy a dolog szerintem. OTT kapásból élőben látjuk egymást na meg kapásból észre is vesszük egymáson, nem is értem ezeket a kereső appokat. Elég az utcára kimenni, esetleg egy plázába és a lehetőség kb végtelen.
4/5 anonim 

válasza:

Pestmegyei 39 éves full aktív vagyok. 18-25 éves sraccal kipróbálnám.
5/5 anonim 

válasza:

Miért lett lepontozva a #3?
Szerintem is a legkönnyebb utcán, strandon, szórakozóhelyen, bárhol élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!