Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fura fétisem van, ha azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura fétisem van, ha azt szeretem, ha a másik lepisil, majd én is őt és így egymáshoz bújva verjük egymásnak?

Figyelt kérdés
Tudom szokatlan és még nem is volt soha, csak álmodozok erről régóta. Szeretem a pisi illatát és a melegséget érezni magamon. De mással csinálva biztosan jobb lehetne.

ápr. 28. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fura, de valahol minden fétis fura annak, akinek nincs. Ha találsz ehhez partnert, csináljátok nyugodtan.
ápr. 28. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fura, csak valakinek nem fekszik az ilyen, kinek mi jön be.
ápr. 28. 08:15
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Fétised akkor lenne hétköznapi

Ha passzív volnál,

Aktívot leszopnod - kivered neki, utána le pisil.

Hogy te is őt levizelnéd az már meredek, arra már nem igazán fogsz találni jelentkezőt.

De ha Vállod magad mint meleg és nem titkos Amálka vagy el nem tudom képzelni hogy 1héten belül ne tudj összehozni 1ilyen találkozót.

ápr. 28. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon is izgató!
ápr. 28. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura fétis ez 🤷‍♂️

Sokan szeretjük!

ápr. 28. 18:07
 6/10 gabor49 ***** válasza:
56%
de csak ha lány pisil le
ápr. 29. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Az ilyet eddig betegségnek hívták nem fétisnek,de változik a világ!
ápr. 29. 13:09
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Sose hívták betegségnek, maximum az ilyen frusztrált egyének, akik a saját boldogtalanságuk miatt vannak megkeseredve és osztják az észt...
ápr. 29. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Izgató a pisivel játszani! Én is szeretem, utána meg kielégíteni egymást. Semmi fura nincs ebben!!
ápr. 29. 14:35
 10/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem fura, sok ilyen van társkeresőn is.
máj. 2. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!