Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többsége miért az anyjának coming out-ol először? Miért nem az apjának?
Figyelt kérdés
Általában miért az anyuka tudja meg a gyerekéről először, hogy homoszexuális?ápr. 28. 16:09
1/14 anonim 

válasza:

Fiúk az anjukhoz állnak közelebb
A lányok az apjukhoz.
2/14 anonim 

válasza:

Mert azt gondolják hogy ő elfogadóbb, kevesebb nő homofób
4/14 anonim 

válasza:

Több olyan esetet hallani, hogy az apukák sokkal nehezebben fogadták el, már ha elfogadták. Nyílván nem mindig van ez így, előfordul a fordítottja is. Valamiért rengeteg férfinál a melegség a férfiasság bukását jelenti. Szerencsére az idő múlásával egyre kevesebben gondolkoznak így.
5/14 anonim 

válasza:

Mert teljesen érthető okokból ez szégyen egy apának. Jobban belefájdul a szíve. Főleg, ha az egyetlen fia is ez lett.
Nyilván betalál amit mondok és le lesz pontozva. De attól még tény.
6/14 steven95 

válasza:

Én mondjuk azért mert anyám magára vette volna ha nem ő tudja elsőnek ahogy ismerem, még apámat biztos ez nem izgatta volna. Másodszor elváltak, így nem igazán volt olyan a helyzet hogy egyszerre mondjam el nekik. Harmadik, valóban egy férfi a fiáról ezt nehezen emésztheti meg hiszen míg a nemével tud azonosulni de a szexualitásával viszont nem és valóban könnyebbség volt az is, hogy nem kettesben voltunk hanem a párja is jelen volt. Ha nem váltak volna el akkor egyszerre mondtam volna el, nem akartam csak az egyikőjüket nehéz helyzetbe hozni egy ilyen információval. Így is 1 órán belül mondtam el mindkettejüknek.
7/14 anonim 

válasza:

Apám megvolt az első szexuális kapcsolatom.
Ülj le fiam erre inni kell.
Hát..... ülni még nem tudok.
8/14 anonim 

válasza:

Hallottam olyanról, aki az apjának mondta el először.A srác 17 volt, apuka 49.
Apuka nemhogy bántotta volna, de annyira megörült a hírnek,hogy "kezelgette " a saját fiát évekig. Nem C volt a család,hanem értelmiségi.
A srácnak komoly lelki törést okozott a kedves apukája ezzel.
Ez talán a másik véglet, sajnos :/
9/14 anonim 

válasza:

Azt, hogy "kezelgette" azt hogyan kell itt értelmezni? "Kigyógyítani" akarta? Vagy...
10/14 anonim 

válasza:

Igen, a "vagy " következett be -sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!