Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes itt még beszélgetésbe kezdeni emberekkel?
Sok emberrel beszélgettem már itt, és valahogy mindig az lett a vége, hogy egyszer csak szó nélkül eltűnnek.
Többször is volt már, hogy később egy másik alkalommal valaki ugyanúgy rám írt, csak nem tudta, hogy már korábban beszéltünk, de ez alapján még volt érdeklődése a témában.
Mit unnak meg az emberek? Mit várnak az itteni beszélgetésektől?
Már pár éve, tényleg nem keresek semmi komolyat. Kb fél éve ki is töröltem az előző fiókomat, mert meguntam, hogy lezárás nélkül vége van beszélgetéseknek.
Őszintén nem is tudom, minek jöttem vissza, nem hiszem, hogy sokat változott a helyzet azóta.

Szerintem itt maximum csak csetelni tudsz másokkal, de ne várj túl sokat ettől az oldaltól olyan tekintetben.. Nem tudhatod, ki ül a klaviatúra végén, az is lehet, hogy 3 különböző profilról ír rád valaki, szórakozik veled.
Ha képet kér, akkor valószínű csak egy sima képgyűjtögető, és erre reszeli a répát. Cserébe meg küld neked egy AI generált kamu képet. Rengeteg ilyenbe futottam bele Romeon. Erőszakos képgyűjtögetők. És mentálisan kattantak.

Ez mindenkinek ismerős, hogy a beszélgetés elmarad egy idő után.
Beszélgetésben én is benne vagyok. Eddig egy jó tapasztalatom van a többi mind eltűnt.

Jaj de jó
Akkor itt most egybe találkoztok 😘💪👍

Én szívesen beszélgetek korombeliekkel :)
Ha itt megvan már a megfelelő beszélgetés akkor átmehetünk máshova beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!