Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért beszélnek meleg közösségről/tarsadalomról, mikor sokan mégjobban kiközösítenek, mint a heterók?
Figyelt kérdés
Gyakran tapasztaltam Pride-on is h volt aki szerint nem vagyok elég meleg a kinézetem alapján. Ilyet más is tapasztalt már?ápr. 29. 19:11
1/19 anonim 

válasza:

Én is tapasztaltam ezt. Melegek, akik egyben homofóbok is. Tudnál linkelni esetleg kérdést, hátha tudok segíteni?
2/19 anonim 

válasza:

Mármint olyan kérdést tudsz linkelni, ahol ezt tapasztaltad?
3/19 anonim 

válasza:

Vannak baráti körök amik összezárnak és nem befogadóak. Lehet, hogy pont egy ilyenbe futottál bele a Pride-on is.
4/19 anonim 

válasza:

1# Szerintem nem erre gondolt hanem, hogy az önmagukat vállaló melegek elzárkóznak tőle.
5/19 anonim 

válasza:

Nincs meleg közösség, mint ahogy heteró közösség sincs. A szexuális orientáció nem elég kötelék ahhoz, hogy embereket összetartson, csak maximum egy gruppen erejéig.
6/19 A kérdező kommentje:
2) igazabol nem itt, hanem Pride-on tapasztaltam. Volt egy ismerosom ismerose, aki mindenkinek is hirdeti, hogy meleg. Mindenki tudja rola. Kiakadt, hogy rajtam megcsak egy szivarvanyos zokni se volt. Nekem az volt egyebkent az elso pride-om. Nagyon elveztem, de ez a resze zavart. Melegkent olyan vagyok amilyen, nekem senki ne mondja meg mitol leszek igaz meleg.
ápr. 29. 19:38
7/19 anonim 

válasza:

Az én ismerettségi körömben is van meleg srác, akitől legszívesebben falnak mennék a stílusa miatt.. Na ő pont olyan, hogy még a zoknidba vagy a levegővételedbe is beleköt.
Engedd el vagy szólj vissza, de felesleges ezen rugózni!
8/19 A kérdező kommentje:
Volt ilyen srac akivel regebben kavartam, na o megmondta h elvisz ruhakat venni mert amiket en hordok azok tul heterok...
ápr. 29. 21:58
9/19 anonim 

válasza:

Valószínű rossz közegben vagy. Pedig legalább egymásért kiállhatnátok, hogyha ugyanabban a hajóban eveztek. Ez a melegutáló meleg típus nekem a legellenszenvesebb. Valószínű masszív önutálat áll mögötte. Olyan, mint a zebrabőrbe bújt oroszlán. Veled legelészik, és amikor nem figyelsz, átharapja a torkodat.
10/19 anonim 

válasza:

Azért mégiscsak van egy sorsközösség. Szerintem vannak normális meleg, LMBTQ közösségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!