Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért mondja le minden meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja le minden meleg a találkozót?

Figyelt kérdés
Találkozót beszéltem meg ma egy sráccal erre most reggel közli hogy mégye jó mert rokonok mennek hozzá... Mi értelme van ennek? Nem először járok így
máj. 1. 07:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem új dolog, kár ezen csodálkozni.

A legtöbb kiveri és már nem is akar találkozni.Ennyi. Vagy kamuzott magáról és élőben kiderülne.

Vagy nem is meleg,hanem apuka,férj vagy hasonló gerinc-világbajnok :)

máj. 1. 07:49
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
En se szoktam talizni. Ki verem es szegyen érzetem támad...ezt nem tudom legyűrni. Ki találok valami ürügyet, hogy miért nem talizok...
máj. 1. 08:03
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Mert az osszes fogyatekos, de most komolyan. Meg lehet sertodni, de - tisztelet a kivetelnek - ezen az oldalon nev nelkul, arc nelkul megis mit vartok? En is jartam ugyanigy. Az volt a tanulopenz arra, hogy soha senkibe ne bizz meg tobbet. En is mindenkirol eloszor a jot feltetelezem, probalnek megbizni benne, aztan eleg nagy csalodas volt amikor a megbeszelt helyen konstatalom, hogy konkretan at lettem cseszerintve. Akkor azt kivantam bar a rak vesne ki a belet az ilyen embernek, de most mar csak mosolygok, hogy ekkora lelkiserult es nyomorult legyen valaki, hogy erre all valakinek a cerkaja, hogy lebeszel helyszint es datumot, mindezt hosszu napokon keresztul tervezgetve, amikor o mar az elejen valoszinuleg tudta, hogy ugysem fog megjelenni. Vastag rinoceroszbor kell hozza. Ja, teszem hozza kepet is lattam rola, bottal se piszkaltam volna meg, de nem is “azert” talalkoztunk volna, viszont szamomra amit valakivel megbeszelek az ugy is van.

Ugyhogy kedves kerdezo, nezd a jo oldalat. Neked meg elotte mondta le, velem megcsinalta azt, hogy el is menjek es ott varjak, aztan eltunt mint a kod. HALAISTEN.

máj. 1. 08:12
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

Jaj de kis naivak vagytok, így ment ez már 30 éve is. Csak akkor levelezésen keresztül vertük át egymást.

Ha eredményt akartok, menjetek le valamelyik szaunába.

máj. 1. 08:44
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Ha szól, az még a jobbik eset. Általában csak simán eltűnik/tilt. :(
máj. 1. 09:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A többség csak szexcsetelni és recskázni akar, amint elsülnek lépnek is ki az appból egy szò nélkül. Tegnapelott is volt akinek "sajnos törölnie kellett az appot", és van akivel le van beszélve majdnem minden, de vagy egy hónapja nem jelentkezik. Ki gondolná, hogy ennyire nehéz találni valakit aki szeretné ha leszopnák...
máj. 1. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
A bűntudat miatt. Nem vállalják fel magukat. Mondjuk ahol állami program és ideológia a homofóbia, ott nem nagyon csodálkozok. A kormány a melegeket konkrétan nem is tekint embernek. Aztán meg ott a félsz, hogy mi van, hogy elpletykálják, hogy meleg vagy, mondjuk suliban. Pl szexeltek egyet, és ő azt hazudja, hogy rámásztál, meg ilyesmi.. Aztán vannak a társkeresőkön a képgyűjtögetők, akik visszélhetnek a másik képeivel. Nyilván nem helyes, ha eltűnik, de valahol meg tudom érteni. Meg nem is.
máj. 1. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

Mert csak álmodoznak, és kamusok

Nem is mondanám őket melegnek.

Ezeknek mind van barátnő, feleség vagy magányos faszverő akikről senki nem tudja hogy meleg.

Le fogadom hogy profilkép nélküli személyekkel ismerkedsz.

máj. 1. 16:38
 9/13 anonim ***** válasza:
52%
Profilkép nélküliekkel nem állunk szóba!
máj. 1. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, mit vártok sokan ezektől az oldalaktól? Tele van kamussal, simán lehet, hogy a Googleről szedték a képet, vagy AI szerkesztett. Kíváncsi "heterók" és társaik. Lehet ugyanaz az ember ír rád 3 profilról, legalábbis amikor záporoznak az üzenetek egymás után, az kicsit sem fura.... Aztán 5 perc chat után elvárja, hogy küldjek neki arcképet, mindenféle ismertség nélkül. Hogyne.. Ennyi erővel a bankszámlaszámomat is megadhatnám. Sok az erőszakos bunkó.
máj. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!