Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért zavar sokakat a szőrös...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar sokakat a szőrös farok, vagy a szőrös test?

Figyelt kérdés
Nekem férfiként ez a természetes magamon és kívánatos a partneremen.
máj. 1. 09:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Az részemről is gázosan érthetetlen, hogy a szőrös test valakinek irritáló legyen. A farkat megértem, mert ott zavaró lehet a nagy szőr.

Nekem az irritáló, mikor valaki leszőrteleníti magát vagy túl sok edzéssel kiöli a szőrzetét. A mellkas bőre húzódik, hónaljban és köldöktől lefelé marad a szőr, kifejezetten rossz. Nagyon ritkán van olyan betegség, hogy nem nől ki. De amikor valaki ahhoz még bolond viselkedésű manorexiás nyunyó is, az kerüljön engem távolra. Aztán az is lehet, hogy emiatt nem nől ki neki.

máj. 1. 10:46
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

De jó lenne egy szőrös aktív férfivel lenni.

Nagyon bejönne :)

máj. 1. 11:14
 3/11 anonim ***** válasza:
40%
Mert nemakarnak egy farkasemberrel kefélni
máj. 1. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert azt hiszik, hogy ettől lesznek “igényesek”. Egymás lepisilése, meg a fenékből kihúzott farok leszopása, az oké, de ha intim tájékon van két szál szőr, az már baromi igénytelen meg gusztustalan. Mert, ugye, mi igényesek vagyunk.
máj. 1. 12:07
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Beizzad büdös lesz
máj. 1. 12:37
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Büdös, szopás közben nem túl élvezetes szőrszálakat kihúzni a szájból...
máj. 1. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a 6# válaszoló írta,nem akarok fájdalom mentesen kihúzható szőrszálakat.
máj. 2. 12:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Mert egy szőrös testhez nem tudnék hozzányúlni, gusztustalan.

A szőrtelen viszont izgató.

máj. 2. 18:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom hogy azért elég sokaknak bejön. Én szőrös vagyok és olyan is volt, hogy valaki mondta hogy neki nem jön be a szőr, majd miután találkozott velem, hirtelen már bejött neki.
máj. 3. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nem vagyunk egyformák. Ennyire egyszerű ;) Többet ebbe nem kell belelátni szerintem.
máj. 15. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!