Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tanácsolnál egy önmagát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsolnál egy önmagát még nem elfogadó, bizonytalan melegnek, kihez fordulhat segítségért, ha kérdése van?

Figyelt kérdés
Hogy lehetne ezt úgy megélni, hogy közben maximális diszkréció legyen? Mit mondanátok annak, aki keresi még önmagát, de szeretne akár kapcsolatot mondjuk? Vannak civil szervezetek, ahova lehet fordulni segítségért? Vannak még itt hasonló cipőben melegek?

máj. 8. 14:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Mit lehet tenni, ha mondjuk nem elfogadó közegben van valaki, nincsen senki, akivel beszélhetne erről, viszont nem akárkivel akarná elveszteni, és diszkrét módon tenné?
máj. 8. 14:23
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Koltozz vmi libernyak helyre, mondjuk Berlinbe. Ott aztan senkit sem erdekel h mibe vagy.
máj. 8. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Háttér társaság?
máj. 8. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt is tudsz beszélgetni

Biztos fognak írni privátot

De ez mindenkinek a salyát dolga hogy mit mond el Othon a családnak.

Mikor én kezdtem akkor csírázott az internet, társkeresőn beszélgettem rutinos melegekkel

Azt se tudtam mi az aktív mi a passzív, volt akivel találkoztam és csak beszélgettünk. Nekem bevált.

Szexuális együttlétre csak évekkel később került sor.

Most viszont nem úgy látom a fiatal internetes társadalmat hogy képesek őszinte beszélgetésekre, de biztos hogy pár óra alatt találsz aki leszop vagy megszoptatod.

máj. 8. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én elmentem egy meleg masszőrhöz hogy egyáltalán mit érzek ha valaki meztelenül maszíroz símogat. Kellemes volt
máj. 8. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Na pont Berlinben lenne nagyobb veszélyben a homofób muszlimok miatt.

máj. 8. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Először el kell fogadni magad olyannak amilyen vagy ...ez sem könnyű ,de ha elindulsz akkor lépésről lépésre könnyebb lesz ,és egyik dolog fogja hozni a másikat Ha elfogadod magad akkor már picit merészebb leszel és nem fog a társkeresés sem olyan nagy probléma lenni.ismerkedj,nem feltétlen sőt nem csak társkeresési céllal....hidd el az ,hogy új ,esetleg hasonló embereket ismersz meg ,új dolgokat hoz
máj. 8. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress(en) olyan meleget, (nem feltétlen személyesen), akit kérdezhetsz, beszélgethetsz vele és teljesen biztosan csak segíteni akar, nem pedig kapcsolatot. Van ilyen!
máj. 9. 00:58
 9/9 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!