Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire meghatározó, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire meghatározó, hogy valakinek hogy sikerül az első, hogyan veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

máj. 8. 14:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Az első szexuális együttlétre gondolok. Mennyire meghatározó, hogy hol, kivel, milyen körülmények között történik az első aktus? Például az számít, hogy az első partner mennyire kezeli diszkréten a dolgot? Számít, hogy hol ismered meg, mondjuk melegbárban, vagy ilyen helyeken? Neked milyen tanácsaid lennének annak, akinek még nem volt meg az első, mikre ügyeljen? Hogy érdemes elkezdeni?
máj. 8. 14:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Diszkrét=titokban

Ettől már van egy feszült zárkózotság, ami kizárja a felszabadul együttlétet.

Türelmes partnert találni a lényeg, aki figyel a másikra őszinte és tiszta.

De ez hogy lehetséges diszkréten

máj. 8. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem az első alkalom lesz életed legjobb szexuális élménye, akkor mindenért is izgul az ember, passzívnál nem is biztos hogy össze jön elsőre

Ami nem baj, Ehez kell egy türelmes aktív aki nem erőlteti akkor is a dolgot.

máj. 8. 15:25
 4/12 A kérdező kommentje:
2# Mondjuk hogy diszkréten kezeli, hogy meleg vagyok, nem mondja el senkinek. Meg nem nyomul rám 20 meleg egyszerre. Ez a diszkréció. Szűz melegként nem is nagyon merek ilyen szaunába lemenni. Mintha húsevő pirannyák közé mennék. Nem biztos, hogy jó így elveszíteni a szüzességet. Elméleti szinten elgondolkoztam rajta, de megölné az intimitást, hogy mellettem 20-30 másik kan van, akik mind dugnak, és nyomulni akarnak rám.
máj. 8. 15:26
 5/12 A kérdező kommentje:
És nem ítélem el, aki ilyen helyre jár ismerkedni, ne értsetek félre. De az ilyen meleg szaunákról-igaz nem voltam még- valahogy így látatlanba is az a benyomásom, hogy valami tömött, zsúfolt hely lehet, bömböl valami hangos zene, és igazából nem nagyon tudnék felszabadult lenni ezek miatt.. De lehet bennem van a hiba.
máj. 8. 15:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagy, igen biztos is hogy Szét kapnának, 10év múlva meg te könyörögsz egy fasziért ez így megy, jól érzed.

Ezek szerint a városban laksz

Jóval könnyebb dolgod van egy vidékinél,

Rómeó próbálj meg beszélgetni

Ha valaki tovább lát a farok kép cserélgetésnél.

Akinek kint van fotója és ráírsz, csak akkor fog válaszolni ha te csatolsz profil fotót.

Le írod hozzá hogy mint itt is hogy milyen helyzetbe vagy és egyenlőre beszélgetni szeretnél

Remélhetőleg lesz aki tud kommunikálni.

máj. 8. 15:50
 7/12 A kérdező kommentje:
6# De ez is baj, hogy én nem feltétlen akarom, hogy 4-5 pasi szétkapjon. Csak egyet szeretnék. Persze elméletben lehet jól hangzanak az ilyen orgia jellegű dolgok, de a gyakorlatban nem biztos, hogy élvezném.
máj. 8. 16:00
 8/12 A kérdező kommentje:
Olyan kéne, aki bevezet engem ebbe, de nem biztos, hogy egy zajos, zsúfolt hely a legmegfelelőbb erre..
máj. 8. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Szoges ellentetei vagyunk egymasnak, en 20 evesen alig vartam, hogy lemenjek a szaunaba es ott megdugjon valaki. Tinikent kb nem is nagyon valogattam, akivel csak tehettem elmentem. Meg engem valahogy a mai napig izgat, ha mellettem jol elvannak mas sracok egymassal. Ebbol szerintem latod Te is, hogy masok vagyunk, es ezzel nincs is baj, csak igy altalanos utmutato sincs az optimalis szuzesseg elvesztesre.
máj. 8. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy passzív srác csábított el. Nagyon izgultam de tök rendes volt. Nagyon jó volt .
máj. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!