Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első alkalom előtt pluggal ki tudom tágítani a végbelemet, hogy egy intenzívebb együttlétet gond nélkül bírjak?

"Viszont sosem volt még kakiláson kívül semmi másra használva a végbelem."
Akkor vizet sem szív vissza? Nyálkahártyája még megvan? Az orvos mit mond erre?
Szerintem ha egyéb egészségügyi gondjaid vannak vele, akkor nem a legbölcsebb dolog az anális szex.

"Nyilván hosszra nem lesz elég, mert a partnerem 18 centivel rendelkezik."
Az még az orrodat is tisztíccsa...
Ezt igazából hetekkel ezelőtt kellett volna elkezdeni, dildókkal minden nap. Pár óra alatt nem lesz befogadó a segged, pláne ha vastag is a fickó.

Ha nem kamu a kérdés.
Elsőre igen ritka hogy egy ekkora méretet be tudsz fogadni és mindketten élvezni is fogjátok.
Intenzívebb együttlét?
100/1 az esély hogy ez összejön.
De a partnered ezt hogy hogy nem tudja, nem mondtad neki hogy szűz vagy?
Rutinos akkor neki ezt tudnia kéne.
Egy szopásnál nyalakodásnál elsőre nem is kellene mást csinálni az is bóven elég.

Neki kéne kinyalnia, kicsit megmasszíroznia berakni a plungot neked, te meg leszopnod utána plunggal a seggedben amit mozgat neked kicsit közbe.
Így elsőre ez bőben elég volna.

Sok múlik a partneren és, hogy mennyire tudsz ellazulni.
Én is azt mondom, hogy ne az legyen a cél, hogy intenziv eggyüttlét meglegyen, hanem mindkét fél jólérezze magát és persze próbálkozzhattok a szexel is, akár csak annyira, hogy becsúsztatja, hogy érezd milyen érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!