Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szilárd keresztnevű melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilárd keresztnevű melegek vannak?

Figyelt kérdés
Mennyire elterjedt ez a név a melegek körében?
okt. 27. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak !Sőt Imi is van
okt. 27. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Németh Szilárd? 😂😂😂

(A beszélő disznósajt.)

okt. 28. 01:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A nagy számok törvénye alapján kijelenthetjük azt, hogy biztos vannak.

Vedd azt a számot ami a Szilárd nevű férfi egyének mennyiségét adja meg (jelölje ezt mondjuk k), majd ezt szorozd be 0.02 és 0.03 közötti számmal (ha abból a feltételezésből indulunk ki, hogy a férfi lakosság 2-3 százaléka meleg. Megjegyzés: a "meleg" alatt én kizárólag homoszexuálist értek és nem pedig a férfiakhoz vonzódni tudó férfiakat, azaz homoszexuális + biszexuális férfiakat). Tehát a képletek a következő:

Alsó korlát: 0.02 * k

Felső korlát: 0.03 * k

Ezzel kiszámolhatod a Szilárd nevű melegek minimumát és maximumát. Ezzel tudod megmondani, hogy mennyire lehet gyakori a Szilárd név a melegeknél.

okt. 28. 04:02
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Az alulról korlátos fgv hatarértéke merre tart báttya?
okt. 28. 07:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább intervallum. Ebbe tartozik a Szilárd nevű melegek száma.
okt. 28. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
#3: legújabb felmérések szerint inkább 4-5% a kizárólag homoszexuális férfiak aránya
okt. 28. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#6, Nem véletlenül írtam azt a szót, hogy feltételezés. Nem azt mondtam, hogy biztos 2-3 százaléka lehet. Én csak abban voltam biztos, hogy semmiképp nem lehet kevesebb 2 százaléknál.
okt. 28. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak nem az a Szilárd jutott eszedbe akinek ikertesója is van és ordított róluk anno a Csillag Születikben.
nov. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!