Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert nem ertik meg a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem ertik meg a melegek a biszexualis ferfiak szexualitasat?

Figyelt kérdés
Mar nem eloszor talalkozom olyan valaszokkal melegek reszerol, amelybol sut a gyulolet a biszexualisak iranyaba, es az is, hogy nem ertik a biszexualis ferfiak "mukodeset". Miert nem tudjak felfogni a melegek, hogy a legtobb biszex nem tud szexualisan kielegult lenni egy monogam parkapcsolatban??? Ha egy biszex srac sraccal van egyutt, mindig kivanni fogja a pin@t is, mint ahogy ha lannyal van egyutt, akkor pedig f@szra is vagyik majd. Persze lehet ezt kapcsolat nelkul is vegig tolni, de a legtobb ember, igy a biszexek is, kapcsolatra is vagynak. Mi biszexkent sajnos orok boldogtalansagra vagyunk karhoztatva, ha a "normal" szabalyok szerint eljuk az eletunket.

okt. 29. 11:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Értjük a szexualitásotokat, kérdező. Nem is azért vetünk meg titeket hanem azért mert folyton hülyítetek minket. Nincs olyan meleg aki nem esett már pofára. A legtöbben inkább csak elkerülni akarnak amit te "gyűlöletnek" hiszel.
okt. 29. 14:37
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha már ilyenek vagytok, akkor miért nem egy másik biszex férfit kerestek magatoknak? Miért pont minket melegeket kerestek meg szexért? Hiszen egy biszexet egy másik biszex érthet meg igazán. Egymást kölcsönösen csak szexre használnátok és minket melegeket pedig megkímélhetnétek magatoktól és ellennénk mi a magunkfajtájúakkal. Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy ránk melegekre szorultok?
okt. 29. 14:40
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Nem vagyok teljesen biszex, mert a férfiaknál csak az egyoldalú orált keresem.Csak a farok vonz.Se csók, se anál, semmi.

Ezt rögtön az ismerkedés elején tisztázom is.Ráadásul nem engedem hogy bármit is érezzenek irántam.

Nem hitegetem őket, hogy több is lehet...

És én egyáltalán nem éreztem gyűlölködést emiatt.

Pedig rengeteg emberrel beszélgettem már.

Legtöbbször megértik, elköszönünk, és kész.Egy-két alak volt akik minden ok nélkül gyűlölködtek.De az ilyenek szerintem ok nélkül is gyűlölködnek/kötözködnek.

Azt tudom elképzelni, hogy sok biszex hitegeti a melegeket, akik kapcsolatot keresnek.

Az ilyet pedig joggal utálhatják.

Tisztázni kell rögtön az ismerkedés elején, kinek mi a célja, és ahhoz tartania magát.

Én így látom.

okt. 29. 14:42
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Érdekel engem az, kérdező, hogy te neked mindenkivel szemben ilyen nagy az arcod, vagy csak velünk melegekkel szemben? A hetero nőknek is mersz ilyet mondani? Vagy őket már "tiszteled"?
okt. 29. 14:42
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor van bajom a biszexuálisokkal mikor eltitkolják az aktuális partnerük elől a szexuális orientációjukat. Legyen az akár homoszexuális vagy akár heteroszexuális kapcsolat, de általában heteroszexuális kapcsolatban szoktak titkolózni és közben a saját nemükkel titokban összejárni. A Romeo és Grindr tele van ilyen férfiakkal sajnos. Sajnálom is olyen nőket akiknek fogalma sincs, hogy a párjuk titokban férfiakat dug vagy velük dugatja magát. Persze fordított felállásban sem jobb semmivel sem ha homoszexuális kapcsolatban titkolózik.

Ha úgy vagytok kapcsolatban, hogy a partneretek tud arról, hogy mindkét kapura játszotok és meg is engedi nektek, hogy alkalmanként mással legyetek akkor azzal nincs bajom. Csak azt nem szeretem mikor titkolóznak hetero nők és meleg férfiak elől. És egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, egy biszexuális embernek szintén biszexuális ember lenne a legjobb választás. A nők közül is valószínűleg jobban meg fogja érteni egy biszexuális nő a vágyaitokat mint egy heteroszexuális nő. Vállaljátok fel a szexuális identitásokot már ismerkedéskor, hogy hagyjatok lehetőséget a potenciális partnereteknek, hogy eldöntse, hogy nekik ez belefér-e. Ha pedig ezt nem meritek megtenni, akkor legyetek egyedülállóak egy örök életre!

okt. 29. 15:21
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ismertem egy biszex férfit aki olyan volt mint te. Házas volt, de közben titokban fiatal srácokat dugott. Egy nap azonban rosszul sültek el a dolgok és lebukott a felesége előtt. A felesége megdöbbent. A biszex férfi egy nap aztán a postaládájában egy levelet kapott a válási keresetről amit a felesége nyújtott be. Direkt így intézte, hogy a pasi nem tudjon róla, hogy számára is olyan sokk legyen mint neki az a tény, hogy férfiakat tud. Őszintén szólva, nem tudom azt mondani, hogy nem volt bennem káröröm.
okt. 29. 15:33
 17/36 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem honnan vagy?

Egy ilyen aktivat keresek régóta akivel megvan a dolog és mindenki megy a dolgára. Persze beszélünk és ha a szimpátia meg van akkor rendben. :)

okt. 29. 15:57
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 16-os is írja, rengeteg fiatal meleg srác kerül az ilyen biszex férjek és apukák hálójába, akik sokszor még hitegetik is őket. Lelkileg nem is sejtik ezek a hős biszexek, mennyit rombolnak így a srácok lelkében.

És ami a poén, még sokszor a melegektől várják el,hogy a helyet biztosítsák, mert ugye a család és feleség miatt otthon nem lehet, pénze sincs sem panzióra, sem búvóhelyre. De dugni és sz@pni azt akarnak...

okt. 29. 17:02
 19/36 steven95 ***** válasza:
81%
Egy biszex aki a melegeken értetlenkedik, hogy miért nem értik meg őt, miért nem keres megértőbbet, mondjuk egy biszexet, ...én meg ezen értetlenkedem.
okt. 29. 17:19
 20/36 anonim ***** válasza:
63%

#12 én ha úgy döntenék, hogy férfival lefekszem, akkor valószínűleg én is meleg srácot keresnék, mert nagyobb lenne qz esélye, hogy vele lehetne szeretkezni, nem csak üríteni.

Azonban a kérdezővel ellentétben én nem csalnék meg senkit és nem ígérgetnék kapcsolatot.

okt. 29. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!