Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ertik meg a melegek a biszexualis ferfiak szexualitasat?

válasza:

válasza:

válasza:Nem vagyok teljesen biszex, mert a férfiaknál csak az egyoldalú orált keresem.Csak a farok vonz.Se csók, se anál, semmi.
Ezt rögtön az ismerkedés elején tisztázom is.Ráadásul nem engedem hogy bármit is érezzenek irántam.
Nem hitegetem őket, hogy több is lehet...
És én egyáltalán nem éreztem gyűlölködést emiatt.
Pedig rengeteg emberrel beszélgettem már.
Legtöbbször megértik, elköszönünk, és kész.Egy-két alak volt akik minden ok nélkül gyűlölködtek.De az ilyenek szerintem ok nélkül is gyűlölködnek/kötözködnek.
Azt tudom elképzelni, hogy sok biszex hitegeti a melegeket, akik kapcsolatot keresnek.
Az ilyet pedig joggal utálhatják.
Tisztázni kell rögtön az ismerkedés elején, kinek mi a célja, és ahhoz tartania magát.
Én így látom.

válasza:

válasza:Csak akkor van bajom a biszexuálisokkal mikor eltitkolják az aktuális partnerük elől a szexuális orientációjukat. Legyen az akár homoszexuális vagy akár heteroszexuális kapcsolat, de általában heteroszexuális kapcsolatban szoktak titkolózni és közben a saját nemükkel titokban összejárni. A Romeo és Grindr tele van ilyen férfiakkal sajnos. Sajnálom is olyen nőket akiknek fogalma sincs, hogy a párjuk titokban férfiakat dug vagy velük dugatja magát. Persze fordított felállásban sem jobb semmivel sem ha homoszexuális kapcsolatban titkolózik.
Ha úgy vagytok kapcsolatban, hogy a partneretek tud arról, hogy mindkét kapura játszotok és meg is engedi nektek, hogy alkalmanként mással legyetek akkor azzal nincs bajom. Csak azt nem szeretem mikor titkolóznak hetero nők és meleg férfiak elől. És egyetértek az egyik korábbi válaszolóval, egy biszexuális embernek szintén biszexuális ember lenne a legjobb választás. A nők közül is valószínűleg jobban meg fogja érteni egy biszexuális nő a vágyaitokat mint egy heteroszexuális nő. Vállaljátok fel a szexuális identitásokot már ismerkedéskor, hogy hagyjatok lehetőséget a potenciális partnereteknek, hogy eldöntse, hogy nekik ez belefér-e. Ha pedig ezt nem meritek megtenni, akkor legyetek egyedülállóak egy örök életre!

válasza:

válasza:#10
Azt megkérdezhetem honnan vagy?
Egy ilyen aktivat keresek régóta akivel megvan a dolog és mindenki megy a dolgára. Persze beszélünk és ha a szimpátia meg van akkor rendben. :)

válasza:Ahogy a 16-os is írja, rengeteg fiatal meleg srác kerül az ilyen biszex férjek és apukák hálójába, akik sokszor még hitegetik is őket. Lelkileg nem is sejtik ezek a hős biszexek, mennyit rombolnak így a srácok lelkében.
És ami a poén, még sokszor a melegektől várják el,hogy a helyet biztosítsák, mert ugye a család és feleség miatt otthon nem lehet, pénze sincs sem panzióra, sem búvóhelyre. De dugni és sz@pni azt akarnak...

válasza:

válasza:#12 én ha úgy döntenék, hogy férfival lefekszem, akkor valószínűleg én is meleg srácot keresnék, mert nagyobb lenne qz esélye, hogy vele lehetne szeretkezni, nem csak üríteni.
Azonban a kérdezővel ellentétben én nem csalnék meg senkit és nem ígérgetnék kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!