Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Nektek volt már , hogy mielőtt bedugtátok volna másik fiú fenekébe , előbb elélveztetek?
Figyelt kérdés
okt. 31. 03:49
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Azt hogy? Ennyire vadító volt a segge, hogy már bedugás előtt fröcskölt a gecc? 😅😅
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Persze. Nagyon izgi előjátékban részesített a passzív srác, megcsókolgatta a nyakamat, a bimbóimat, a hasamat, közben finoman simogatott, aztán megnyalogatta, megszopogatta a makkomat, én meg elélveztem. :D Kis pihenő után újra felszopott, és kezdődhetett az anális szex.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Az első válaszolónak üzenem, hogy van ilyen. Tizenévesen simán előfordulhat, hogy már a segglyuk látványára kész vagy. :) Olyankor azt kell csinálni, amit a második válaszoló ír. Kis szünet, felszop újra keményre, aztán mehet be a helyére. ;)
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Első alkalommal én is így jártam. Már az előjátéktól úgy felizgultam hogy amikor behatolásra került sor elsültem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!