Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha ki szeretném próbálni az orál szexet akkor hol érdemes próbálkozni? Barátoknál, nyilvános wc(ez valamiért izgat), online ismerkedés vagy bármi egyéb?

válasza:Kerdezo ertem en, hogy izgat a gloryhole-os tortenet de izgat az is, hogy utana a nemibeteg gondozoban talald magad?
A gloryhole-t is lehet esszel csinalni. Pl szerepjatekkent ismerossel akiben bizol es nem random alakokkal.
Engen is érdekelne ez. Próbáltam az Ano Talk-ot ezután spanchat-re átmentünk majd letiltottak 30 perc múlva, itt feltettem egy ilyen kérdést, majd itt is letiltották a kérdésem. A társ keresőről ne beszéljünk, mindenhol reménytelen...?
28 f

válasza:

válasza:Bocsánat, de ha egy férfi szopni akar, az az ő dolga, de baszod egy mocskos húgy- és szarszagú nyilvános vécében, ahol ki- bejárnak az emberek?
Hát milyen egy mocsok hányinger dolog ez már???
Kapcsolódó kérdések:
Vannak olyan passzív/uni pasik, akik szeretnének "tanítani", de nem csak 1-2 alkalommal?
(Valószínűleg senki nem leszbikus ebben a sztoriban, de inkább ideillett, mert mind a ketten lányok vagyunk) Én 18 éves vagyok. Elkezdtem ismerkedni egy 20 év körüli lánnyal, nem tudom, hogy leszbikus-e vagy biszexuális.(Valószínűleg az utóbbi, legalábbis azt...
Weboldalon, élőben, buliban stb. Hol a legnagyobb a valószínűsége hogy összejön?
Kávézó? Múzeum? Vagy egyszerűen, ha láttok egy helyes srácot az utcán, akkor megszólítjátok? Vidéki vagyok, de szeretnék szerelmet találni. :/ 21/F
Kb hány százalék? Megérné próbálkozni?
Szeretném már végre kipróbálni, milyen egy lánnyal, és érdekel még pár dolog. Első leszbikus élményetek olyan volt amilyenre számítottatok? Tapasztalt vagy tapasztalatlan lánnyal voltatok? Hol ismertétek meg? Első találkozásnál csak csók volt vagy több is?...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!