Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk ha ki szeretném próbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha ki szeretném próbálni az orál szexet akkor hol érdemes próbálkozni? Barátoknál, nyilvános wc(ez valamiért izgat), online ismerkedés vagy bármi egyéb?

Figyelt kérdés

okt. 31. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Online? Hol? Hogyan?
nov. 1. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Kerdezo ertem en, hogy izgat a gloryhole-os tortenet de izgat az is, hogy utana a nemibeteg gondozoban talald magad?

A gloryhole-t is lehet esszel csinalni. Pl szerepjatekkent ismerossel akiben bizol es nem random alakokkal.

nov. 2. 06:45
 13/22 anonim ***** válasza:
jelentkezem!
nov. 2. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:
nov. 2. 13:34
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is kipróbálnám..

44F

nov. 2. 13:49
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Itt biztos találsz valakit 😉
nov. 2. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
Szex mozik wc-jében.
nov. 2. 14:02
 18/22 anonim válasza:
100%

Engen is érdekelne ez. Próbáltam az Ano Talk-ot ezután spanchat-re átmentünk majd letiltottak 30 perc múlva, itt feltettem egy ilyen kérdést, majd itt is letiltották a kérdésem. A társ keresőről ne beszéljünk, mindenhol reménytelen...?

28 f

nov. 2. 22:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül glory hole érdekel, mert szerintem az ismerkedés is nehéz. Ha csak szimpla orális szexet akar kipróbálni valaki
nov. 3. 07:27
 20/22 anonim ***** válasza:
80%

Bocsánat, de ha egy férfi szopni akar, az az ő dolga, de baszod egy mocskos húgy- és szarszagú nyilvános vécében, ahol ki- bejárnak az emberek?

Hát milyen egy mocsok hányinger dolog ez már???

nov. 3. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!