Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptátok már le hetero ismerosotok/haverotok?

válasza:Aki hetero, annak ez eszébe se jut. Akinek igen, az nem hetero. Mit lehet ezen nem érteni?
Aki meg hetero azt tiszteletben tartom.

válasza:Én is tiszteletben tartom.
Meg ha tudnek is neki élvezezet és érzelmeket adni, ezt hezrto férfi nyilván viszonozni nehezen tudja.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:7#
Nincs abban semmi ha kipróbálja valaki.

válasza:Mondani is akartam ehhez valamit. Nem úgy működik a világ, hogy van 50% (bi) és 100% meleg. Van skála és van hajlam. Nem feltétlenül lesz valaki meleg vagy abszolút bi egy szopatástól, csak valamiért birizgálja az agyát. Valaki értetlenkedve nem tudja felfogni, van egy meleg barátja, és egyszer megtörténik. Fizikailag pedig valójában ugyanaz, mint lánnyal. Utóbbit pontosan a bik tudják elmondani. Bár a bik leginkább azt mondják, hogy így is jobban vonzódnak a férfiak felé és azáltal 60-80% között vannak. De ez már más téma lenne. Nyilván az nem fog belemenni, aki határozottan undorodik tőle. Az undorhoz pedig még homofóbia sem kell, tehát ez pedig egy másik skála is.
Nálam a régi haverban biztosan van elrejtett hajlam, mert nyaralás alatt távirányítós bírkózás közben kezdett lihegni rajtam és a hasamra kezdte verni. Utána mondta, hogy egyszer felajánlottam és menjek szopni. De csak szoptam és és a mellkasát simogattam, ő semmit sem tett. Azt mondta, hogy önmagában csak a szopást élvezte. Sem rám és sem lányra nem gondolt. Akarta újra, de nem jött össze és más miatt ment tönkre a barátság. Pont a felesége miatt, mert szószkeverő és kiléptem a társaságból. Elvitte őt rossz irányba. Találkoztunk már, nincs harag, semmilyen más férfira nem gerjedt rá. Csak velem egyedül szeretné, mert a felesége nem szopta jól és azóta már el is váltak. Én viccesen azt szoktam mondani, hogy tudok valamit. :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!