Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoptátok már le hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoptátok már le hetero ismerosotok/haverotok?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy egy hetero haverotokat leszoptátok valamiért? Pl. nagyon kanos volt es felajanlottad, vagy o rad eroltette, ki akarta probalni milyen fiuval vagy barmilyen okból.

nov. 1. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Amúgy életem legjobb szopása volt és én is óriásit élveztem. Az a gáz valamilyen szinten, hogy senkivel nem volt akkora.
nov. 3. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
9-es, felesleges ezt magyaráznod, az itteni emberek gondolkodása annyira kétbites, hogy képtelenek felfogni, hogy a szexualitás egy skála, és nem feltétlenül sorolható be kategóriákba. (tisztelet a kivételnek persze)
nov. 3. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

11#

Biztos izgatott a tudat, h egy pasi csinálja plussz élvezetet nyújtott.

Nincs ebben semmi.🙂

nov. 3. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem magát heteronak hazudott srác szopott évekig, azóta felesége és családja van, gondolom a szopással nem hagyott fel!
nov. 3. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mikor 13 voltam kezdett érdekelni. 14 évesen meg is volt az első szex. Na onnan több haverral, stb próbálkoztam. Elsőre közös maszti. HA az ment egymásnak. HA az is akkor jött hogy szopjuk le egymást. Na így kb 10 haver szopott és 10 havert szoptam le. Kb 16 éves koromig nyomtam ezt aztán már a többség nem annyira ment bele. Szerintem aki belement is csak kamaszkori kíváncsiság volt. Mert 90% nem ment bele újra. Sőt beszélni se akart róla.
nov. 4. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Lakótársam, aki teljesen heteronak mondta magát, egyszer buli utàn mondta, hogy ő annyira kanos hogy akár engem is megtudna dugni. Ezt azért nem akartam, szóval mondtam, hogy max kiverem neki. Egy idő után lesmárolt, mondanom se kell hogy elkezdtem szopni, majd megállás nélkül hajtogatta, hogy megakar dugni és engedtem. Azóta sem dugott meg ennyire jól soha senki, mint ő.
nov. 5. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!