Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a közösségi médiában, társkeresőkön lévő retusálásokról és arcmódosításokról?
Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen tapasztalom, hogy ezeket alkalmazzák, én viszont nem csinálom, még is kevesebb partnerjelöltem van.
Mennyire helyes ez szerintetek? Mert ugye első talinál egyből lehull a lepel.
Több esélye van az illetőnek ha ilyen módon feljavítja a képeit?
nov. 1. 19:10
1/3 Jani Belucci 

válasza:

válasza:Butaság bármilyen ismerkedést hazugsággal kezdeni.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Aki úgy indít, hogy becsapja a másikat, akkor mit várhasz el attól a későbbiekben?
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Többség editalja a képeit. Szerintem nincs vele nagy probléma abban az esetben, ha csak kis dolgokat változtat valaki meg, olyan dokgokat amiket nem lehet nagyon észre venni. Én sohasem csináltam és csinálnék nagy változtatásokat az arcomon vagy a testemmen képeken. De ha valaki nagy változtatásokat csinál azt észre lehet venni mert látni, hogy nagyon rossz a kép minősége szóval alapból olyan embereket társkeresőn inkább kerülök. Még nem történt velem olyan, hogy valaki teljesen máshogy nézne ki élőben mint képeken mert számomra egyértelmű mi igazi és mi nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!