Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jónak számit ez a méret?

válasza:Mitől jó egy méret? Erre szerintem nincs globális jóléti érték. Minden farok más. Nekem pl. lehet bármekkora, ha "nem a zsánerem" az adott farok. Szóval... Ha egy 20 centis befőttes üveg alját kellene megtapizni vele, akkor egyértelműen nem jó ez a méret. Használd jól, teljesen mindegy, hogy 12 vagy 18 cm... Mindkettővel lehet jól csinálni és örömet okozni. Rajtad múlik.
Ha nem vagy képes "elfogadni", hogy a te szerszámod jó, ne várd mástól sem azt, hogy elfogadja.

válasza:

válasza:Tapintás, illat, forma, látvány.
Ezek is fontosak ám. ☝️

válasza:

válasza:

válasza:Minden méreted jó, az enyém is kb. ekkora, mégse rettegtem miatta sosem, sőt. a korábbi párjaimnak mindig örömet szereztem.
Ha mégsem tudod használni a 'fogpiszkádat', kizárólag tanító-nevelő célzattal szívesen tartok oktatást.
15 perc, de a plafonról neked kell letörülnöd a foltot, mert én még műtét után vagyok és bennem vannak a varratok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!