Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet eltüntetni a spermás ízt a szájból?
Ha beleélveznek a szátokba (pl. nagy mennyiséget), utána mivel tisztítjátok ki azt, hogy ne lehessen érezni napok múlva is a sperma ízét?
Még nagyon kezdő vagyok ezekben a dolgokban és a fogmosás, szájöblítés sem segít.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mikor az első ilyen élményemen túl voltam, s az akkori barátom hazavitt, megengedte, hogy én vezessek haza. A "jobbra kanyarodni tilos" táblában kiégtek az izzók - hát nyilván a rendőrök már a kezüket dörzsölve vártak a sarok jobb oldalán.
Én a g*cis lehelletem miatt aggódtam, ők attól a választól, amit a naív kérdésükre adtam: csak annyit kérdeztek, ki is az apukám. Szerencsére névrokona volt egy akkor nagyon ismert embernek, aki nagyjából apukámmal együtt tűnt el a köztudatból.
Mindenesetre nagyon óvatosan vezettem azután, míg a jogosítványom próba-jellege le nem járt (2 év volt akkoriban), s gciszagú szájjal sosem ültem többé kocsiba. :-D

válasza:

válasza:Én mindig szájba kérem ha orálozok.és nekem nem marad meg a sperma íze a számbam.
Egy aktív férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!