Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet eltüntetni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet eltüntetni a spermás ízt a szájból?

Figyelt kérdés

Ha beleélveznek a szátokba (pl. nagy mennyiséget), utána mivel tisztítjátok ki azt, hogy ne lehessen érezni napok múlva is a sperma ízét?

Még nagyon kezdő vagyok ezekben a dolgokban és a fogmosás, szájöblítés sem segít.

nov. 4. 12:28
 1/9 Jacobs2 ***** válasza:
100%
Nekem csak sajáttal van tapasztalatom és nem hinném, hogy sokáig megmaradna valójában, szerintem csak te érzed úgy. Én habcsókot ha kapok esetleg gyertyában telibe élvezem magmat utána nem sokkal már nyoma sincsen. Igaz utána szoktam kávézni, az mindent elvesz. Ha arcodra megy (és hyagod oda száradni) vagy főleg a hajadbba akkor persze a szag megmaradhat tovább.
nov. 4. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Ne nyelj spermát.
nov. 4. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy fogmosás szokott segíteni. Ha még megyek utána valahova, akkor szájvizet is használok.
nov. 4. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Extra erős mentolos rágó, illetve alkoholos szájvíz.
nov. 4. 15:52
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Én meg mindig sajnálom, amikor kimegy az az isteni íz a számból.
nov. 4. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az első ilyen élményemen túl voltam, s az akkori barátom hazavitt, megengedte, hogy én vezessek haza. A "jobbra kanyarodni tilos" táblában kiégtek az izzók - hát nyilván a rendőrök már a kezüket dörzsölve vártak a sarok jobb oldalán.

Én a g*cis lehelletem miatt aggódtam, ők attól a választól, amit a naív kérdésükre adtam: csak annyit kérdeztek, ki is az apukám. Szerencsére névrokona volt egy akkor nagyon ismert embernek, aki nagyjából apukámmal együtt tűnt el a köztudatból.

Mindenesetre nagyon óvatosan vezettem azután, míg a jogosítványom próba-jellege le nem járt (2 év volt akkoriban), s gciszagú szájjal sosem ültem többé kocsiba. :-D

nov. 4. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szájvíes öblítés csodát tesz
nov. 4. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Használj nyelvkaparót. A dm drogériákban vehetsz magadnak.
nov. 4. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig szájba kérem ha orálozok.és nekem nem marad meg a sperma íze a számbam.

Egy aktív férfi

nov. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!