Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rendeltetek már Temuról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendeltetek már Temuról bármilyen segédeszközt?

Figyelt kérdés
Az utóbbi pár napban elgondolkoztam azon, hogy lehet rendelnék onnan magamnak valamit. Érdekelne a ti tapasztalatotok, hogy mit rendeltetek, mennyire voltatok megelégedve az adott termékkel, illetve, hogy mennyire érkezett diszkrét csomagolásban a termék.
nov. 4. 13:35
 1/5 anonim válasza:
50%
Nem rendeltem, de én ezen kínai oldalakat elvből nem támogatom
nov. 4. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Barmilyen segedeszkozt is veszel, azok is olyanok, mint az osszes tobbi termek a Temu-n. Lehet kifogni baromi jo minosegut is, ez kb a termekek 10%-a, de a maradek ritka ocska es/vagy gyorsan tonkre is megy a normal hasznalattol. En egy rezgos farokgyurut es ket tunnel buttplugot rendeltem kb 1 eve toluk. Elobbinek a motor resze 1 honap alatt bekrepalt, mikor felnyitottam, akkor vettem eszre, hogy full rozsdas volt annak ellenere, hogy vizben nem is hasznaltam. A tunnel buttplugok pedig fel ev utan berepedtek kb allasukban, ugy eloregedett az anyaguk mar ennyi ido alatt is.
nov. 4. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nov5-10 közt érkezik elméletileg.
nov. 5. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Vibrációs prosztata masszírozót farokgyűrűvel, erényövet, két kisebb análplugot, egy sounding pálcát. Eddig mindegyikkel meg vagyok elégedve.
nov. 6. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Többféle méretben rendeltem dildót, tökéletesen teszik a dolgukat. :D
nov. 7. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!