Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktál beöntést végezni, és hogyan?
Figyelt kérdés
Első alkalom előtt állok és szeretnék teljesen tiszta lenni hátul, azonban még sosem csináltam.
Ha messzebb van a partner (pl. vidékről Pestre utaznátok), hogyan oldjátok meg a beöntést, hogy még benne legyetek az időben?
nov. 4. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Anál zuhany
Kimosó ballon
Beöntő készlet
Egyéb
15 szavazat
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Sima zuhany a legjobb. En tobbmindent hasznaltam de macera es nem tisztit. Vagy specko anal zuhanyfejet veszel, vagy letekered a zuhanyfejet es megnyitod a csapot kozepesen. Addig mosod magad mig tiszta viz nem jon. Ha pedig videkre utazol fogyelj oda h napkozbe ne egyel..vagyis keveset.. es akkor kevesebb lesz az ami kiakar jonni. Bar egy normalis partner akar az elso alkalomnal is megerti h ki kell mosnod magad. Pl en 33 eves fejjel elso randinal ha a srac azt mondani h kiszeretne mosni magat akkor engednem.. mert nekem sem jo ha csokis a kolbasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!