Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Ti is gondoltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Ti is gondoltátok már azt, hogy tulajdonképpen nincs is ideális ország a számunkra?

Figyelt kérdés

Kifejtem, mire gondolok.

Vannak ugye a liberális(abb) országok, ahol sokkal elfogadóbbak velünk szemben, jobban tisztel minket az állam, talán még egyenlő jogokat is kapunk (Pl. Egyenlő házasság, örökbefogadás).

Na igen ám, csak az a baj, hogy sokszor ezek az országok nem csak ránk nézve sokkal lazábbak, hanem olyan dolgokra is, amelyek nem feltétlenül jók az adott országnak, vagy annak társadalmának. Például itt van az illegális migráció. Lehet látni, hogy mára micsoda pusztulatot csináltak egyes virágzó, Nyugat Európai nagyvárosból (Párizs, Brüsszel, Berlin).

Szóval, hiába kapunk egyenlő jogokat az államtól, nem laknék ott, ha közben ilyen állapotok vannak.

És akkor ott vannak a konzervatívabb államok, ahol sok szempontból nagyobb a rend, stabilabb a társadalom, viszont legtöbbször ezeken a helyeken meg ugye mi sem kapunk egyenlő jogokat, másodrendű állampolgárként tekintenek ránk, amely szintén nem túl jó.

(Felhívom a figyelmet, hogy egyáltalán nem vagyok fideszes, csak azért próbálom nyomon követni, hogy mi zajlik Nyugat Európában(is) és szerintem politikai irányultságtól függetlenül mindenki egyetért abban, hogy sajnos nagyon rossz irányba mennek Ők is...)

nov. 13. 07:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen. Évek óta ezt gondolom. Az ideális mesebeli ország számunkra talán egy külön szigetország lenne ahol nem mi lennénk a kisebbség és nem engednénk be velünk ellenséges embereket. Sokszor fantáziáltam már eddig egy alternatív univerzumról ahol ez az ország létezne. Már annyira nem gondolok rá mert attól csak még rosszabbul érezném magam ebben a nyomorult világban.
nov. 13. 08:19
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem kellene állandóan az áldozati pozíciót keresni. Vannak orszégok amik igen is jók vagy jobbak a meleg közösségek számára, de azt sem kellene szőnyeg alá seperni, hogy a meleg közösségen belül igen csak burjánzik a provokációra való hajlam. Amit a normálisabb melegek felépítenek azt lerombolják a gátlástalan, provokatív melegek. Ezt közösségen belül kellene elintézni. Engem pl zavar az olyan meleg aki a meleg büszkeség napját provokációra használja és direkt fétis és szex cuccban megy utcára. Ez az öltözet otthonra vagy szexklubba való, nem egy menetre. Ez csak egy példa.
nov. 13. 08:37
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét előző válaszolóval egyet értek. Meg a kérdezővel is. Ez ilyen “egyéni preferencia” dolog lett. El kell dönteni, hogy kinek mi a fontosabb, mi a prioritás és az alapján lakni valahol. Olyan, ahol minden oké, olyan szerintem sincs annyira, ha mégis kellene mondanom országot ami ehhez a “minden oké”-hoz a legközelebb van talán Svájcot mondanám.
nov. 13. 13:23
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Egyetértek minannyiótokkal, kicsit szomorú számomra, hogy a Pride lett a vezető szerep a médiában. Én mindig azt vallottam, hogy a szexualitás magánügy és nem provokációravaló. Manapság ott tartunk (saját tapasztalatból) hogy a melegek pedofilek, bántalmazók. És ez nekem annyira nem pozitív, tehét méginkább titokban kell tartanom a másságomat, mint eddig.
nov. 13. 13:59
 5/17 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos igazad van kérdező, tökéletes csak a mesében van. Ráadásul arra sincs garancia, hogy egy tolerànsabb országot nem ver tönkre egy megvàlasztott fasiszta barom.

Én is inkább alternatív vonalon mozgok, hobbim a világèpítés, létre is hoztam egy csak pasis, űrutazó lmbtq paradicsom csillagközi civizációt.

nov. 13. 14:56
 6/17 Senior Séf ***** válasza:
46%

"Az ideális mesebeli ország számunkra talán egy külön szigetország lenne"

Aha. És hogy oldanátok meg az utánpótlást?

nov. 14. 14:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
6, Jönnének oda folyamatosan az új melegek.
nov. 14. 19:12
 8/17 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Hú de mennék arra a szigetre Főleg ha beköltözéskor mindenki le van tesztelve mindenre, és nem kéne a kórság miatt sem aggodni.
nov. 14. 19:45
 9/17 anonim ***** válasza:
74%

De, van: az USA, azon belül is New York állam, azon belül is Fire Island.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

nov. 15. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
74%
nov. 15. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!