Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli passzív srácok: ti milyen jellegű kapcsolatot szeretnétek jelenleg leginkább: tartós(abb), laza szexhaverséget vagy inkább tartós(abb), komoly(abb) monogám párkapcsolatot?

válasza:Jelenleg kapcsolatból cska a nem túl komoly érdekel.
Bár később házasodni is tervezek, egyelőre szeretnék felfedezni és kiélni magam.

válasza:Komoly, monogám kapcsolat volna a cél. Mindig is romantikusabb típus voltam. Alkalmiztam már egy párszor; nem volt rossz, de nem arra vágyom.
20 éves vagyok pont, bár uni, nem passzív.

válasza:Nagyon jó olvasni a 4-es és 5-ös választ :)
Üdítő kivételek a mai világban !

válasza:Őszintén leginkább komolyabban ,de nem zarkozom el a tartostol sex haversagtol sem
De eléggé nyitott vagyok meg kissé pervez adnám ha olyan aktív srác írna vagy találnak aki ugyan olyan izgatnak és érdekli vagy aki nyitott és kipróbálhatjuk egymást
De csak is azt amit mind a ketten akarunk
De ha komolyabbra fordulna azt is adnám nagyon
Kapcsolódó kérdések:
2 aktív közt egy passzív?
Bi fiú vagyok. Barátnőm van, és megfogta a férfiak iránt vágyam. Szeretnék kielégülni tőle, análisan. Hasznos válaszokra lenne szükségem!
ki szereti a passziívnak vannak mellei?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!