Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakulhatott ez ki nálam?
Figyelt kérdés
22F vagyok és akár párkapcsolatra, akár szexre mindig olyan pasik társaságát keresem, akik 45 felett vannak. Valahogy a velem egykorúak egyáltalán nem érdekelnek semmilyen szempontból.jan. 10. 19:01
11/20 anonim 

válasza:

válasza:Igen, úgy látszik kapós, de nem arra, amire én szeretnék valakit magam mellé :)
# 8
12/20 anonim 

válasza:

válasza:#11
Beszélgető partnert biztos fogsz találni csak neked is nyitnod kell a mások felé. :)
13/20 anonim 

válasza:

válasza:Kérdező, jól sejtem, hogy se vékony (szálkás), se sportos testalkatú nem vagy?
14/20 anonim 

válasza:

válasza:Érdekes hogy idősebb férfiak írnak sokszor ,hogy ilyen kapósak meg olyan kapósak,meg hogy igenis van a fiataloknak igénye az idősebbekre....aztán 3+éve itt vannak fennt.Én leírom kerek perec ,hogy szerintem a fiataloknak az idősebbekre nem igazán van szükségük.komoly kapcsolatra....még kevésbbé.lehet tévedek de én ezt tapasztalom.
15/20 anonim 

válasza:

válasza:#14 Nem egyszer előfordult már,hogy egy ismerkedés kezdetén közölte a 25 éves srác, hogy ő 40+-os pasit keres csak. Kinek mi az elvárása, elképzelése.
16/20 anonim 

válasza:

válasza:Megerősítem, amit a 15 -ös írt.
Volt olyan huszonéves, aki 60 + ost is keresett.
# 8
17/20 anonim 

válasza:

válasza:#16
Akkor te nem használtad ki soha a fiatalabbakat, hogy felajánlkoztak?
18/20 anonim 

válasza:

válasza:Soha és nem is fogom. Nekem más az értékrendem, amit sokan lúzerségnek tartanak, de nem érdekel.
Ilyen vagyok, nekem az emberi oldal nagyon fontos !
# 16
20/20 anonim 

válasza:

válasza:Mennyi igazmondó juhász van ott megint. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!