Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van emlèkezetes történeted,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van emlèkezetes történeted, amikor meztelenül láttál valakit?

Figyelt kérdés
Miért emlékezetes?
jan. 11. 07:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

mintha rólam írtad volna. Reggel sokáig kemény vagyok, nincs arra időm hogy megvárjam míg lenyugszik. Nem mutogatom magam, de nem is vagyok szégyenlős, ha valaki ki akar lesni akkor is megteszi ha takargatom magam.

Témához visszatérve koleszon akarva akaratlanul is lehet látni sokmindent, én gáznak tartom ha valaki kényszeresen takargatja magát.

jan. 13. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Mostoha bátyámat meztelen volt ágyon feküdt maszturbált mikor rányitottam pont elélvezett. Meglepő volt ledermedtem és csak néztem ...
jan. 18. 11:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Anno iparitanuló intézetben dolgoztam. Munka után kötelező fürdés volt a fiúknak hát sokféle fütyköst láttam kisebb nagyobb egy két sracmak volt csak lenyegesen nagyobb. Olyat is láttam hogy együtt masztiztak
jan. 18. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémet alig 14 évesen amikor verte a farkát; szép nagy volt neki, dús szőrzettel.
jan. 18. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
13-14 évesen fateromat láttam. Meglepett.
jan. 19. 06:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy haverommal láttuk egymást meztelenül a strand öltözőjében még tini korban.Mindketten meglepődtünk,én azért,hogy neki mekkora nagy,ő amiatt,hogy nekem milyen kicsi. Mindketten azt hittük előtte,hogy a miénk a normális :))
jan. 19. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekként, tiniként itt-ott láttam szőrös, felnőtt farkakat. Már akkor éreztem,hogy bejön. Van akire azóta is emlékszem h dejó volt látni a farkát :) csak sajnos rég volt
jan. 25. 10:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Általános suliból egy gimibe felvételiztem, de nem vettek fel, hanem a következő helyen szakács technikumot jelöltem meg, oda kerültem. (Aztán következő éven átjutottam gimibe.) Mint az első héten kiderült, gyakorlati órák előtt kötelező zuhany van átöltözéskor, nem is gondoltam erre. Nem tudtunk mit tenni - ugyan mindenkinek szokatlan volt a szitu -, pucéron irány a tusoló. Ott volt mindenféle méret... apró vérpénisztől olyan húsfarokig, amit 15 évesen elképzelni se mertem volna.
jan. 25. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!