Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pihenőkben vagy úgy mindenfele, hogyan különböztetik meg magukat a kamionosok/sofőrök?
Olyanok akik benne vannak spontán dolgokban. Hogyan “jelölik” magukat? Miről ismerem föl?
Jó lenne tudni ki akar vagy nem “hancúrozni”.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha igen, hogyan? Amúgy nem vagyok meleg, csak érdekel a válasz :D
Furcsának tűnhet a kérdés, én sem egészen értem, de: Vannak ugyebár konkrétan olyan emberek, akik mondjuk fiúnak születnek, de nőnek érzik magukat. Illetve akik szimplán melegek, de sminkelik magukat (pl. Jeffre Star nem transzi, hiszen ugyebár a barátja is "he"-nek...
Elsősorban meleg kapcsolatoknál érdekel ez a kérdés, de nem csak ott. Van két (meleg) fiú, akik valószínűleg hosszú időn keresztül lehettek volna egymás tényleg legjobb barátai. De nem lettek, mert összejöttek, legalábbis azt hitték és úgy csináltak, mindha össze...
Meleg fiúként én eléggé provokatívnak és sajnálatra méltónak tartom, hogy rengeteg országnál (Afrika, Ázsia, arabok, Közép-Amerika, stb) az LMBT jogoknál a következő áll:Same-sex sexual activityMale illegalFemale always legalTehát a nők nyugodtan szexelhetnek...
Egy meleg férfi feltudja ismerni, első ránézésre is, hogy az adott személy mellyik is lehet? Vagy erről okvetlen beszélni kell, ha valakivel összeakartok jönni? Ha pedig megállapítható, milyen jegyeket, viselkedést figyeltek meg a másikon?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!