Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ebben az esetben sosem lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben sosem lesz komoly kapcsolatom?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok és egy farmon élek, és amikor más pasikkal ismerkedem, azt vettem észre, hogy nem igazán lelkesednek érte és egy idő után abba is maradt a beszélgetés. Mármint volt, aki csak simán soha nem írt vissza, de olyan is volt, hogy lekezelően kezdett velem beszélni.
máj. 2. 14:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én már beszélgettem ilyen pasival. De én tartok az ilyen életmódtól, mert rengeteg a felelősség és nyilván egy komolyan kapcsolatban osztozni kell ezen, hiszen egy farmot nem lehet csak úgy otthagyni, mert más élőlények függenek tőletek.
máj. 2. 14:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem lehet probléma
máj. 2. 14:48
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Napról napra egyre jobban akarok én is farmon élni, csak 2 gond van:

1. Nehez lenne onnan a bejárás

2. Kicsit azért lennének biztonsági aggályaim (hogy ér ki a mentő, rendőr, tűzoltó, mi van ha a cigányok betörnek stb)

máj. 2. 15:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki városi életmódban nőtt fel, azok nem akarnak abból kiszakadni. Másrészt azt hiszem, soknak az van a képben, hogy akik farmon élnek, azok gumicsizmás és vasvillás öltözetben szaladgálnak egész nap. Talán innen a lekezelés is.

Amúgy pedig annyiban előnyös ez az életmód,hogy nem olyan idegborzoló, mint a városokban. Viszont a teendők miatt nemigen lehet onnan pl elutazni még pár napra sem.

De biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, aki ezt elfogadja és összejöttök :)

máj. 2. 15:09
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Házasodna a gazda. 😂
máj. 2. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem inkább tanya?

Erre szokták azt mondani, hogy nem vagy paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól. :) Ez csak poén, magadra ne vedd!

máj. 2. 19:59
 7/17 anonim ***** válasza:
70%

A legtöbb meleg nem vágyik erre.

Aki nagyvárosban él, az azt szokta meg, aki vidéki, az menne a városba.

Egy esetben tudnék ilyet elképzelni, ha nem kellene soha dolgoznom, akkor mindegy hol lakom, és legyen moderm farm, tehát nem egy vityillo, ahol alapvető dolgok sincsenek.

máj. 2. 23:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Akinek ez probléma annak probléma ...ennyi.El kell fogadni.én biztos nem utasitanék vissza valakit csak azért mert tanyán,farmon él.
máj. 3. 01:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Van akinek tetszeni fog ez az életmód. :)
máj. 3. 04:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Tanyán élek én is (mondjuk nem farm, hiszen hazánkban nem nagyon van ilyen), de szinte senki sem vágyik ilyen helyre, csak gondolati szinten. Pedig a világ legjobb dolga a természetben élni.
máj. 3. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kapcsolatot kereső, normális meleg férfiak vannak itt? A társkereső alkalmazásokban azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés a komoly kapcsolatot keresők aránya.

Akik nem ghostingolnak és a szexen kívül másról is lehet velük beszélgetni. Korban a velem egy korúak, de inkább a tőlem idősebbek vonzanak. Én Borsod megyei vagyok és 31 éves.

A mai világ torzult el, vagy egyszerűen elegük lett az embereknek?! Ha az ember felmegy egy társkeresőre, azt látja, hogy sokan szexet keresnek....

A melegeknél meg sokszor igaz az a sztereotípia, hogy csak szexet akarnak. Szállnak farokról farokra, fenékről fenékre. De miért? Férfiösztönök, szexuális szabadosság?! Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért fontos csak a szex, és az intimitás, tartós kapcsolat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!