Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben sosem lesz komoly kapcsolatom?

válasza:

válasza:Napról napra egyre jobban akarok én is farmon élni, csak 2 gond van:
1. Nehez lenne onnan a bejárás
2. Kicsit azért lennének biztonsági aggályaim (hogy ér ki a mentő, rendőr, tűzoltó, mi van ha a cigányok betörnek stb)

válasza:Aki városi életmódban nőtt fel, azok nem akarnak abból kiszakadni. Másrészt azt hiszem, soknak az van a képben, hogy akik farmon élnek, azok gumicsizmás és vasvillás öltözetben szaladgálnak egész nap. Talán innen a lekezelés is.
Amúgy pedig annyiban előnyös ez az életmód,hogy nem olyan idegborzoló, mint a városokban. Viszont a teendők miatt nemigen lehet onnan pl elutazni még pár napra sem.
De biztos vagyok benne, hogy lesz olyan, aki ezt elfogadja és összejöttök :)

válasza:Nem inkább tanya?
Erre szokták azt mondani, hogy nem vagy paraszt, csak messze laksz a bekötőúttól. :) Ez csak poén, magadra ne vedd!

válasza:A legtöbb meleg nem vágyik erre.
Aki nagyvárosban él, az azt szokta meg, aki vidéki, az menne a városba.
Egy esetben tudnék ilyet elképzelni, ha nem kellene soha dolgoznom, akkor mindegy hol lakom, és legyen moderm farm, tehát nem egy vityillo, ahol alapvető dolgok sincsenek.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Akik nem ghostingolnak és a szexen kívül másról is lehet velük beszélgetni. Korban a velem egy korúak, de inkább a tőlem idősebbek vonzanak. Én Borsod megyei vagyok és 31 éves.
A melegeknél meg sokszor igaz az a sztereotípia, hogy csak szexet akarnak. Szállnak farokról farokra, fenékről fenékre. De miért? Férfiösztönök, szexuális szabadosság?! Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért fontos csak a szex, és az intimitás, tartós kapcsolat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!