Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ebben az esetben sosem lesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben sosem lesz komoly kapcsolatom?

Figyelt kérdés
28 éves férfi vagyok és egy farmon élek, és amikor más pasikkal ismerkedem, azt vettem észre, hogy nem igazán lelkesednek érte és egy idő után abba is maradt a beszélgetés. Mármint volt, aki csak simán soha nem írt vissza, de olyan is volt, hogy lekezelően kezdett velem beszélni.
máj. 2. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem ez eléggé dilemmás dolog mert egyrészről nagyon király lenne ha egy nagy famom lenne a pasimmal és messze élnénk a nagy élettől, de másrészt meg nagyon szeretem a város nyüzsgéssét a folyamatos változó életet és új embereket. Lehet ez kicsit más élet mint egy farmi élet, de amit el tudnék képzelni az olyan élet mint Matt Harnacke és a pasijának van, mindketten youtuberek és lovaik vannak és vettek egy nagy telket együtt és ott élnek. Nagyon aranyossak és már nem is tudom mennyi éve élnek együtt, de nagyon szeretik egymást. Ha egy modern farmrol lenne szó mint ami nekik van és közben más dolgot is csinálnánk mint youtube vagy valamit online, akkor benne lennék. 24/f
máj. 3. 17:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Egyedül élsz ott a tanyán?

máj. 3. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, egyedül. Mármint ember nincsen mellettem egy ideje már. ;)
máj. 4. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Az annyira nem jó gondolom?

máj. 4. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:

"Mármint ember nincsen mellettem egy ideje már."

Kérlek nyugtass meg, hogy a férfihiányt nem pótolod olyasmivel, ami béget vagy mekeg? :)

máj. 4. 16:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem rossz pedig.

Nincsenek mekegők, sem bégetők, sem perverz nem vagyok. Sajnálom, hogy bárkinek is eszébejut ilyesmi.

máj. 4. 18:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem az jutott eszembe.

máj. 4. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kapcsolatot kereső, normális meleg férfiak vannak itt? A társkereső alkalmazásokban azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés a komoly kapcsolatot keresők aránya.

Akik nem ghostingolnak és a szexen kívül másról is lehet velük beszélgetni. Korban a velem egy korúak, de inkább a tőlem idősebbek vonzanak. Én Borsod megyei vagyok és 31 éves.

A mai világ torzult el, vagy egyszerűen elegük lett az embereknek?! Ha az ember felmegy egy társkeresőre, azt látja, hogy sokan szexet keresnek....

A melegeknél meg sokszor igaz az a sztereotípia, hogy csak szexet akarnak. Szállnak farokról farokra, fenékről fenékre. De miért? Férfiösztönök, szexuális szabadosság?! Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért fontos csak a szex, és az intimitás, tartós kapcsolat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!