Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Domináns aktív sportos srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns aktív sportos srácok nektek milyen passzív jön be konkrét fizikai tulajdonságok alapján?

Figyelt kérdés
18f ha valaki dumálna

máj. 5. 09:58
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Szeretem ha csajosabb:)
máj. 5. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem amit te elképzelsz dom az kb csoda és ritkaság számba megy.
máj. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Milyen tulajdonságok fontosak egy szeretői kapcsolatra nyitott lánynak?

1. Megbízhatóság 2. Diszkréció 3. Figyelmesség 4. Potencia 5. Kreativitás 6. Sportos életvitel 7. Más

Fiatal lányok! Mit gondoltok az olyan pasikról, akik külsőre menő és sportos fiúk, belsőre pedig romantikusak és műveltek?

Külső: szálkás, sportos, izmos (de NEM kidobósra kigyúrt) felsőtest (box, túrázás, úszás), határozott arcvonások, erős arccsontok, nagyon sötétbarna, szinte fekete haj (pár millisre lenyírt buzz cut) és ugyanilyen színű, mandulavágású szemek, ehhez társítva kicsit...

Ki az erősebb egy átlag, kicsit sportos férfi vagy egy átlag, kicsit sportos nő?

A baráti társaságba merült fel témaként ez . Én a tapasztalatok alapján úgy gondolom, hogy a férfiak jobban bírják a fizikai terhelést (a legtöbb, de persze nem mindenki) ,mint a nők. 23-30 -as korosztályról van szó. Ti hogy látjátok?

Mennyire vonzó és gyakori tulajdonság az ha egy gyönyörű, intelligens, okos, sportos, vonzó nőnek van tartása?

Mennyire vonzó az a tulajdonság egy ilyen nőben, ha nem adja magát oda akárkinek? itt nem arról van szó hogy fölöslegesen húzná az agyát a pasiknak, hanem hogy nem fog lefeküdni akármilyen jól nézzen is ki a férfi ha annak csak szexre kell. Van tartás a nőben, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!