Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, vastag vagy átlagos farokkal érdemes az anált kipróbálni?

válasza:Összességében változó meg a helyzet hozza
Ha első alkalom lenne jobb az átlagos vékony mert kicsit rossz érzés az első ameddig nem szokod meg
De utána lehet vastagabb is ,de ha bele vágysz a lecsóba akkor kitartás kell ha vastagabb az fogsz ki ,de mindegyikkel kivitelezhető meg az aktivtol is függ
Mert tagitas óvatosság kell hozzá nem rögtön bevagni
Kapcsolódó kérdések:
Igen, nem és miért gondolod így?
Láttam egy videót hogy egy vékony, átlagos passzívot megdugott egy elég kövér aktív (de kisebb farka volt). Ez a látvány nagyon felizgatott pedig még sosem voltam férfival. De ki akarom próbálni, hogy megdug valaki és arra gondoltam, hogy milyen jó volna ha egy kövér...
Nem vagyok undorító, de jóképű sem. Vékony, sportos srác vagyok, 16/6 intimmel. Tudom, az adottságaim nem a legelőnyösebbek, viszont nagyon izgat ez a műfaj. Van normális munkám, nem ebből kívánok élni, csak egyszerűen roppant kíváncsi vagyok. Bármilyen építő jellegű,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!