Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok spermájú srácok mennyi idő alatt élveztek el?

válasza:

válasza:

válasza:56 vagyok, napi szinten ürítek egyet esetleg kettőt, a férfiegészség miatt. De igazság szerint válásom óta nem is mentem el nővel, pedig voltam kivételesen szűköcske helyeken is, modell szintű hölgyekben. Minden percet imádtam velük és akkor fejeztük be, ha a partnerek elunták.
Méret rendben.. Nem hinném, hogy a kettőnek szoros köze van egymáshoz(mennyiség, és akcióidő) a normalitásba sokminden belefér, nem kell ezen aggódni azt gondolom.
További kérdések:
Nagyjából 10 évvel ezelőtt voltam újpesten egy ártérnél talán egy víztározó mögött volt erdős rész. Akkor tele volt a hely. A kérdésem hogy járnak még oda emberek, ismerkedés, szex céljából?
23 éves vagyok, fiatalos, aktív. Nem kicsit megviselt az incidens.
Ha volt ilyen, kiét láttad?
Mindig kérdezik mi vagyok, aktív vagy passzív de fogalmam sincs. Szopni kapcsolatban szeretek. Azt szeretem ha engem szopnak. De hogy betegyem a farkam egy srác seggébe, attól kiráz a hideg. Na meg rengeteg nemi betegséget is el lehet kapni. De közben meg ismerkednék, kavarnék egész nap. Mit tegyek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!