Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy már szexre se lehet senkit se találni Grinderen?

válasza:

válasza:Változott valami a 4 évvel ezelőttihez képest, mint amikor utoljára kerestél?
Nem tudom mennyi volt a korhatárod 4 évvel ezelőtt, de úgy gondolom 27-nél még jobban a 20-30 között mozogtál, most pedig már inkább 25-35 és itt már kevésbé fit, sok ember és a jók legtöbbje fiatalon elkell.
(Pedig mostanában pont csak emiatt gondolkodtam, hogy felkéne regisztrálnom, szintén 31 évesként. 😅)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én ezen a héten égtem ki mindenféle ismerkedésből, és töröltem le magam mindenhonnan. Az hagyjál, hogy a bemutatkozást szinte senki nem olvassa el, de annyira szánalmas emberekkel sodort össze az élet, akik a saját fétisüket akarják mindenképpen ráerőltetni a másikra, hogy kész vége meguntam.
Most ismerkedtem egy pasival, csak szex lett volna köztünk, az volt a fétise, hogy mindig pucér legyen mellette az ember, ez engem teljesen hidegen hagyott.
Kérdezi izgat-e engem ez? Mondom nem. De hogy csak próbáljam ki. Mondom de nem izgat. De hogy higgyek neki és próbáljam ki. Persze minden nap megkellett kérdeznie, hogy mi van rajtam, és miért nem vagyok pucér, a legutolsó ilyennél megkérdeztem, hogy jó figyelj mikor térünk a tárgyra és mikor szexelünk?
Erre azt mondja, hogy neki a szexről beszélni unalmas, és nem ront ajtóstul a házba. Itt tört el bennem valaki. Te akartál szexelni, te akartál találkozni majd 5 nap után bemondod, hogy ez unalmas? Mert az nem unalmas, hogy mindennap megkérdezed mi van rajtam és miért nem vagyon pucér?
Sajnos ez a jéghegy csúcsa volt csak az ismerkedési pályafutásom alatt, de itt tört meg bennem valami, szerintem egy ideig hanyagolom ezt.

válasza:30 éves korban ,általánoságban lehorgonyoznak kalandorok, ezért is kevesebb a felhozatal .
Ahogy egyre idősebb leszel egyre nehezebb lesz mert sokaknál kialakulnak fix haveri körök.
Akikkel már régebben volt kalandom , idővel az instán itt ott bekövettük egymást .
Így rá írok valamelyikre és mehet a jöhet , fel sem kell menni grinderre .

válasza:7 igen
Ha felmész akkor érjél rá , válaszolni , 1óra múlva ő már dugni akar ,nem levelezni.
Elvégre erre találták ki az appot
Lassabb tempóra vágysz ,ajánlom Rómeót
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap baráti összejövetelen jött elő a sztori, hogy Grinder-en összeszedett egy pasit, szexeltek, majd szex után kis idővel összeverekedtek :D nekem az egész sztori nagyon abszurd, és tök érdekelne, hogy min verekedtek össze, vártam, hogy valaki rákérdezzen, de nem...
Nekem van 5db fotóm, és folyamatosan megkapom az üres vagy az 1 képes profiloktól, hogy küldjek még párat. Nem az lemne ilyenkor az alap, hogy Ők küldenek mivel csak 1 kép van róluk? Ilyenkor nekem nem lenne arcom még a másiktól plusz képet kérni.
A sikeres záróvizsgámat ünnepeltem meg :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!