Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érdemes melegszaunába menni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes melegszaunába menni, ha még csak Grinderen sem jön össze semmi?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Ott legalább nem kell azzal izélni, hogy visszaír vagy sem.

jún. 3. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Kipróbáltam és a szaunában sem írt vissza.
jún. 3. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Van aki meg szaunaban is irogat? Mert melegbarban lattam mar ilyet…
jún. 3. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Ha szexet akarsz, a Magnumban lesz rá lehetőséged.
jún. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Melegszaunában ti mikor jelzitek, hogy csak orálszexre vagytok nyitottak?

Tervezek ma menni a 69-be, ahol tudok sokan análszex miatt vannak ott. Nekem ebben viszont nincs tapasztalatom, nem is biztos, hogy akàrkivel próbálnám ki, de örülnék, ha leszopnának. Persze azt sem akárki.

Melegek, más is szorong az análszex miatt?

Azt kell rólam tudni, hogy 32 éves vagyok, néhány éve tudom magamról, hogy meleg vagyok. Eddig nem volt részem análszexben, se aktívként, se passzívként. Az ex párommal egyszer próbáltuk, de nem állt fel nekem, ő meg alapból nem szerette, gyakran nem is volt...

Melegszaunába mit szoktak viselni?

Szóval mennék melegszaunába, de rohadtul nem tudom, hogy mit kéne felvennem, egy fürdőgatyát, sima alsónadrágot, vagy ne vegyek és legyen csak egy törölköző rajtam, vagy teljesen meztelenül? Pólót vagy esetleg valami inget, vagy az nagyon fura lenne? Saját törölközőt...

Érdemes lehet ma lemenni valamelyik melegszaunába Pesten?

Egy kisebb kavarásr adnék, de nem akarok rögtön análszexet. Mit gondoltok?

Melegként ti jártok meleg szórakozóhelyekre, klubokba, melegszaunákba?

Milyen helyet ajánlanátok egy kezdő meleg fiú számára?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!