Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívkent működhet kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívkent működhet kapcsolat egy side fiúval?

Figyelt kérdés
Találtam Romeon egy fiút de azt írja hogy side. Ezek fiúk találnak olyan fiút akik belemennek abba hogy ne legyen anál stex?
júl. 1. 07:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha neked passzívként fontos, hogy legyen, akkor nem valószínű. (Hacsak a side nem megy bele abba, hogy valami játékkal izgasson análisan, már ha neked ez elég. Vagy nem engedi, hogy hébe-hóba valaki megcsináljon.)
júl. 1. 07:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Hááát azt mondom igen,ha csak rossz élmenyeid vannak hátulról. De más esetben nem igazán.
júl. 1. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt csak neked kell áldozatot hoznod. Kérdés, hogy ér-e neked annyit a srác, hogy lemondj az análról vagy nem? Ha nem egyeznek az igények abból csak konfliktus lehet.
júl. 1. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha te rendszeresen igényled a hátsód használatba vételét és ő nem vevő erre akkor nem működhet.

Én szivesebben alakítanék kapcsolatot ilyennel, mert én pl beérném azzal ha évente pár alkalommal lenne ilyen análos dolog,(nincs rá nagy igényem, nem kívánom meg gyakran) a többiben elég ha csak egyéb módon kielégítjük egymást.

júl. 1. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én side vagyok, de szinte lehetetlen partnert találni.
júl. 1. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy aki side, az egyáltalán nem análozik, vagy azért a partnere kedvéért rávehető, de nem élvezi és magától nem is tenné? Mert akkor hosszútávon mindig lesz egy erős hiányérzete a passzívnak.
júl. 1. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
miért nehéz side-ként partnert találni?
júl. 9. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert nem nem húz faxára este!
júl. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Ki hogyan kezeli a "baleseteket" anális szex közben/végén? Aktívként és passzívként hogyan álltok a kérdéshez? Tönkre teheti a kapcsolatot, vágyakat?...

Még nem igazán volt anális szexben részem, de ez a közeljövőben valószínűleg változni fog, és érdekelnek a tapasztalatok, vélemények. Kicsit félek előre, mi lesz, ha lesz valami, mit mondjak, mit tegyek. Előre beszéljem meg az aktív párommal? Vagy ez csak érettség...

Érzékeny, határozatlan, kicsit esetlen passzívként van esélyem komoly kapcsolatra?

A minap olvastam itt egy kérdést ( és igazából 1/1 magamra ismertem a kérdező leírásában írt jelzőkről. Én viszont nem játszok rá, hanem szociális fóbiám van és egyszerűen csak nem tudok mit kezdeni magammal, ha ismerkedek/találkozok egy fiúval, aki nagyon tetszik,...

Passzívként mire figyeljek az étrenddel kapcsolatban?

Sajnos sokszor előfordul h pl dildózásnál olyan lesz a vége. Volt már h csináltam beöntést, de azt se tudom akkor meddig kell öblögetni. Van esetleg olyan élelmiszer amit kerüljek? Vagy amit mindenképp egyek?

Potenciazavarokkal passzívként lehet kapcsolatom?

Sajnos kezdő is vagyok, nem igazán mertem eddig a saját nemem felé nyitni. Talán inkább lelki okai vannak. 30/ffi Csak a passzív szerep érdekel. Az izgat.

Passzívként Nektek is nehéz normális, tartós kapcsolatot kereső aktívat találni 40 felett?

Állítólag ez felejtős... nem akarom ezt elhinni!Pedig tényleg kezd úgy tűnni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!