Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívkent működhet kapcsolat egy side fiúval?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha te rendszeresen igényled a hátsód használatba vételét és ő nem vevő erre akkor nem működhet.
Én szivesebben alakítanék kapcsolatot ilyennel, mert én pl beérném azzal ha évente pár alkalommal lenne ilyen análos dolog,(nincs rá nagy igényem, nem kívánom meg gyakran) a többiben elég ha csak egyéb módon kielégítjük egymást.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még nem igazán volt anális szexben részem, de ez a közeljövőben valószínűleg változni fog, és érdekelnek a tapasztalatok, vélemények. Kicsit félek előre, mi lesz, ha lesz valami, mit mondjak, mit tegyek. Előre beszéljem meg az aktív párommal? Vagy ez csak érettség...
A minap olvastam itt egy kérdést ( és igazából 1/1 magamra ismertem a kérdező leírásában írt jelzőkről. Én viszont nem játszok rá, hanem szociális fóbiám van és egyszerűen csak nem tudok mit kezdeni magammal, ha ismerkedek/találkozok egy fiúval, aki nagyon tetszik,...
Sajnos sokszor előfordul h pl dildózásnál olyan lesz a vége. Volt már h csináltam beöntést, de azt se tudom akkor meddig kell öblögetni. Van esetleg olyan élelmiszer amit kerüljek? Vagy amit mindenképp egyek?
Sajnos kezdő is vagyok, nem igazán mertem eddig a saját nemem felé nyitni. Talán inkább lelki okai vannak. 30/ffi Csak a passzív szerep érdekel. Az izgat.
Állítólag ez felejtős... nem akarom ezt elhinni!Pedig tényleg kezd úgy tűnni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!