Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a meleg férfiakról, hogy nem lehetnek szemetek, önzőek, ugyanolyan tahóak, mint a heteró férfiak?

válasza:

válasza:"Mintha ilyen minden férfi blfsz tévképzet uralkodna a melegekről kialakított sztereotíp képekben."
Én itt ellentmondást vélek felfedezni. Biztos, hogy jól írtál le mindent?

válasza:

válasza:Ötvenes meleg férfi vagyok, sok meleget ismertem és ismerek. Egyetlen egy tahó vagy szemét nincs közöttük.
Önzőt, beképzeltet és hiút viszont jó párat láttam az életben, két páromban is voltak ilyen vonások.
2 nem ellentmondás lesz az, hanem rosszul szerkesztett mondat.
4 nem hiszem el, hogy nem tahó vagy nem szemét egyik se!

válasza:

válasza:Saját életemből és saját ismeretségeimből vettek alapján írtam a választ, te kis harci kakas :)
Velem senki nem volt sem szemét, sem tahó. Igaz én sem, másokkal.
# 4

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ez egy elég vitás kérdés, remélem maradhat és lehet róla értelmesen beszélni. A természettudományban erősen jártas emberek szerint ez egy rendellenesség. A természet törvényei alapján egy férfi és nő közösülése kell az utódhoz. Ez minden fajnál így van, nemcsak az...
Emellett nem is néz ki apásnak. Magas, sovány, fiatalos pasiról van szó. Valamiért mégis amikor hozzábújok, vagy épp szexelünk, akkor apunak akarom hívni. Én 21F
Azon siránkoztok, hogy mindenkinek csak a modell felel meg. Aztán ha valaki felajánlja neked a szexet, akkor te visszautasítod, mert NEM NÉZ KI ELÉG JÓL. Azon siránkoztok, hogy a társkeresőkön az emberek 80 százaléka kamus. Ezt leírjátok 10-en egymás után, és...
Soha sem értettem miért jobb egy qrvának fizetni egy ugyanolyan szexért amit az ember ingyen is megkaphatna. Rengeteg olyan pasi van aki bárhogy bármikor lefeküdne bárkivel csak szexelhessen, miért akarnak sokan mégis egy ugyanolyan srácért fizetni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!