Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért gondolják azt a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt a meleg férfiakról, hogy nem lehetnek szemetek, önzőek, ugyanolyan tahóak, mint a heteró férfiak?

Figyelt kérdés
Mintha ilyen minden férfi blfsz tévképzet uralkodna a melegekről kialakított sztereotíp képekben.

júl. 1. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a média ezt táplálja a fejekbe. Nézd meg a filmeket, sorozatokat: a melegek szinte mindig pozitív karakterek, míg a negatív karakterek szinte kizárólag hetero, fehér férfiak.
júl. 1. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:

"Mintha ilyen minden férfi blfsz tévképzet uralkodna a melegekről kialakított sztereotíp képekben."

Én itt ellentmondást vélek felfedezni. Biztos, hogy jól írtál le mindent?

júl. 1. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem meg szinte senki nem gondolja azt, hogy egy homoszexuálisnak nem lehetnek rossz tulajdonságai. Miből gondolod, hogy így gondolkodnak az emberek?
júl. 1. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Ötvenes meleg férfi vagyok, sok meleget ismertem és ismerek. Egyetlen egy tahó vagy szemét nincs közöttük.

Önzőt, beképzeltet és hiút viszont jó párat láttam az életben, két páromban is voltak ilyen vonások.

júl. 1. 18:17
 5/10 A kérdező kommentje:

2 nem ellentmondás lesz az, hanem rosszul szerkesztett mondat.

4 nem hiszem el, hogy nem tahó vagy nem szemét egyik se!

júl. 1. 18:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
45 éves meleg férfi vagyok, és egy önző, szemét tahó. 😎 Szóval vannak ilyen melegek is.
júl. 1. 18:54
 7/10 A kérdező kommentje:
6 te meg túl könnyen adod magad, azért nem hiszem el azt se, hogy meleg lennél, nem hogy még önző és tahó is!
júl. 1. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

Saját életemből és saját ismeretségeimből vettek alapján írtam a választ, te kis harci kakas :)

Velem senki nem volt sem szemét, sem tahó. Igaz én sem, másokkal.

# 4

júl. 1. 19:01
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Melegeknek többnyire sokkal magasabb a EQ-ja. Ami érzelmi intelligenciát jelent. Többnyire a nőknek van nagyon magas mert így alakította ki a társadalom és el van tőlük várva, hogy törődőek legyenek. Nagyon sok melegnek nagyon magas ez mivel poklon kell átmenünk ezért sokkal empatikusabbak vagyunk. Eddig szinte az összes melegnek magasabb volt az értelmi intelligenciája mint hetero férfiaknak. Ennek ellenére vannak olyanok akik ezt rosszra használják legalábbis ismerek 2 srácot aki együtt van és mindkettő rendkívül rossz ember, de ennek ellenére magas a érzelmi intelligenciajuk, de manipulációra használják és játsznak más emberekkel. Szóval melegek között is vannak rossz emberek, de a legtöbb segítő odafigyelő és nagyon aranyos.
júl. 1. 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:
74%

Miben vagy a legönzőbb? :)

júl. 1. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Homoszexualitás - Ugyanolyan normális vagy rendellenes?

Ez egy elég vitás kérdés, remélem maradhat és lehet róla értelmesen beszélni. A természettudományban erősen jártas emberek szerint ez egy rendellenesség. A természet törvényei alapján egy férfi és nő közösülése kell az utódhoz. Ez minden fajnál így van, nemcsak az...

Miért akarom apucinak szólítani a pasim, ha ugyanolyan idős mint én?

Emellett nem is néz ki apásnak. Magas, sovány, fiatalos pasiról van szó. Valamiért mégis amikor hozzábújok, vagy épp szexelünk, akkor apunak akarom hívni. Én 21F

Miért nem veszitek észre, hogy ti pontosan ugyanolyanok vagytok, mint akiket fikáztok?

Azon siránkoztok, hogy mindenkinek csak a modell felel meg. Aztán ha valaki felajánlja neked a szexet, akkor te visszautasítod, mert NEM NÉZ KI ELÉG JÓL. Azon siránkoztok, hogy a társkeresőkön az emberek 80 százaléka kamus. Ezt leírjátok 10-en egymás után, és...

Miért akarnak sokan fizetős srácot keresni amikor rengeteg ugyanolyan pasi van aki akárkivel lefeküdne, ráadásul ingyen?

Soha sem értettem miért jobb egy qrvának fizetni egy ugyanolyan szexért amit az ember ingyen is megkaphatna. Rengeteg olyan pasi van aki bárhogy bármikor lefeküdne bárkivel csak szexelhessen, miért akarnak sokan mégis egy ugyanolyan srácért fizetni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!