Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Introvertált, szociális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált, szociális fóbiás, 30 feletti férfiak, ti hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Pláne ha semmi önbizalmatok sincs? Nekem hónapok óta egy db randi nem jött össze, de beszélgetés is csak 1-2 6 hónap alatt.

31/F/side

júl. 2. 23:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10) az alaplogika menne, de hidd el, aki szocfobias, az ilyen helyzetekben teljesen leblokkol, és inkább elmenekül.
júl. 3. 12:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,azt javaslom hogy sokat beszélgess emberekkel .Olyan dol1gokról is amit eddig úgy tartották hogy a melegségen belűl az a magánügyed ,vagy esetleg szégyelltél .Persze ehhez ki kell alakítani egy minimális bizalmat
júl. 3. 14:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
8 As ,teljesen jól állsz a dolgokhoz ....nagy elismerés neked
júl. 3. 14:04
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as , nagyon szépen köszönöm a véleményed :)

Igyekszem a magam módján !

# 8

júl. 3. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ismertek vagy hallottatok 1,5 - 2 éves rehabról ahová az állapotom miatt elmehetnék?

15 éve vagyok frontin függő és nem tudom elképzelni az életet nyugtató nélkül és tudom hogy ez helytelen gondolkodás. Olyan helyet keresek bárhol az országban ahol véget vethetnék és pontot tehetnék erre a káros életvitelre nem beszélve a leépülő emberi...

Miért vannak ilyen munkák, amikben vadidegeneket kell leszólítani?

Pl.: ma voltak olyan csajok akik csak úgy leszólítottak a Westendben, lehet hogy ezért kapják fizetésüket, de én introvertált vagyok, és szociális fóbiás, utálom, ha idegenek szólítanak le. Rendesen rosszul éreztem magam. 27/F

Egy introvertált, szorongó embernek milyen munkahely való?

Emberek közé nem mehet, mert felfalják a farkasok. Megérzik a gyengéit. Egy ilyen embernek szenvedés emberek közt összezárva lenni.

Hogyan vegyem rá magam a barátkozásra?

Ezt most attól kérdezem, ki magát introvertáltnak hívta, de egyszer - egy varázslatos döntés után - valahogy elkezdett barátkozni, és azóta nem ad mások véleményére a mások által kialakított képpel az ő fejükben. A válaszokat előre is köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!