Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lelkileg sérült, súlyosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkileg sérült, súlyosan traumatizált vagy személyiségzavaros fiúval kezdenél párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Hozott traumákkal, abuzív családi környezet, lelki bántalmazás, vagy testi, verik pl, vagy egyéb dilijei vannak, pl autista. Durván szorongó, kórosan önbizalomhiányos, és kicsinyhitű, amit a környezete okozott neki. Kezdenél ilyen fiúval párkapcsolatot?

júl. 3. 20:02
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire gyorsan nem kellett volna bizonyítanod, hogy ahogy számoltam vele, te sem lehetsz 100-as. Elég gyorsan eldurrant az agyad. Mit gondolsz mi lesz, ha bevállalod a nálad is ketyósabbat? Összerakás biztos nem.
júl. 3. 22:11
 22/48 anonim ***** válasza:
77%
Jé, törölték ahogy eldurran.
júl. 3. 22:12
 23/48 anonim ***** válasza:
77%
Mert bejelentettem. Így semmi értelme ennek a kérdésnek.
júl. 3. 22:13
 24/48 A kérdező kommentje:
Pedig én nagyon kiegyensúlyozott vagyok lelkileg. Az életem stabil. Maga vagyok a nyugalom, bölcsesség, harmónia. Már suliban is Harmónikának becéztek, haha.. :DDD
júl. 3. 22:16
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes reakciok
júl. 3. 22:18
 26/48 anonim ***** válasza:
53%

De persze töröltetni kell a még érdekesebbeket. Így van értelme!

Azt nem értem, hogy egyeseknek miért nem nyilvánvaló, hogy magáról kérdez a kérdező?

júl. 3. 22:22
 27/48 A kérdező kommentje:
Bolond vagyok bevallom, de a jó fajtából. A hercegemet várom.
júl. 3. 22:27
 28/48 A kérdező kommentje:
Fehér lovon jöhet, de a Merci is megteszi.
júl. 3. 22:28
 29/48 A kérdező kommentje:
Remélem megtalálam az uramat..
júl. 3. 22:31
 30/48 anonim ***** válasza:
89%
Ja te vagy az.. Sajnos nem hullik a férgese az oldalról. 😌
júl. 3. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Akik depressziósok, személyisegzavarosak, egyéb mentális betegek hogyan hat ez a család és párkapcsolat tervezésre?

Pl. Ismerkedésnél nincs bűntudatotok, hogy nem lesztek jó partner, vagy gyereket be mertek vállalni így? Nekem gyógyszer mellett is vannak nehezebb időszakaim, és félek, hogy egy idő után nem fognak már hatni a gyógyszerek. 28 éves fiú vagyok De ismerek...

Diagnosztizált személyiségzavarossal párkapcsolat?

Van itt olyan, akinek a párja diagnosztizáltan valamilyen személyiségzavarban szenved? Ha igen, melyikben, és hogyan hat ez a párkapcsolatra?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!