Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol találhatlak meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatlak meg?

Figyelt kérdés
Olyan határozott, magabiztos és aktív férfit keresek, aki mellett új élményeket tapasztalhatok meg, segít kitágítani a határaimat, és akinek kölcsönös bizalomra, tiszteletre és őszinte kommunikációra épülő kapcsolatban örömmel átadhatom az irányítást. Fontos számomra, hogy mindez kölcsönös beleegyezésen, odafigyelésen és egymás tiszteletén alapuljon.
júl. 6. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
50 feletti vagy?
júl. 6. 15:29
 2/9 A kérdező kommentje:
41 éves vagyok
júl. 6. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Finoman fogalmaztad meg,hogy domináns férfit keresel, aki valóra válthatja az elképzeléseidet. Eddig még érthető, de a mai világban ne nagyon számíts senkitől őszinteségre és kölcsönös tiszteletre :/

Szavakra igen, ígérni mindenki tud, az ingyen van.

júl. 6. 15:48
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Mit akarnál konkrétan? Ez így nem sokat mond.
júl. 6. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

"Olyan határozott, magabiztos és aktív férfit keresek, aki ... segít kitágítani..."

Én szorítok neked, hogy megtaláld a NAGY "ő"-t! :D

júl. 6. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
A határok kitágítása alatt a segglyukad kitágítását érted? Mert abban tudok segíteni :D
júl. 6. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Ez a tágítás dolog mindenkinek beindította a fantáziáját 😆
júl. 6. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
A mesében
júl. 8. 06:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Látom elkomolytalankodják. Van dom férfi, akivel meg kell beszélni, hova szeretnél eljutni, mit szeretnél kipróbálni, és utána meg lehet valósítani. Senkinek nem érdeke a határok átlépése, vagy rossz érzés keltése az együttléttel.
júl. 9. 10:29

További kérdések:

Mit tennél tini melegként, ha a homofób anyád kijelentené neked, hogy öngyilkos lesz, ha párkapcsolatot keresel?

Velem most ez történik, és erősen gondolkodom, hogy előbb én vessek véget az életemnek. Olyankor még jobban elegem van, amikor látom a heteró kortársaimat csajozni / pasizni, ahogyan kézenfogva járkálnak önfeledten. Mindig eszembe jut, hogy nekik milyen jó, hogy nem...

Szerintetek baj ha nem állt fel szex alatt passzívként?

Pedig élveztem de lankadt voltam végig

Olyan volt már veled, hogy sima férfi masszőrhöz mentél, és a pasi kiszagolta, hogy meleg vagy?

És történt ez, meg az. Kicsit lejjebb nyúlt, a fenekedhez, megujjazott, meg a farkadat is megmasszírozta.

Mennyire komfortos, egészséges, ha mielőtt lesz@pnak, nyalják a (megmosott) ánuszom?

Gondolok itt pl kémhatásra, esetleg a partner szájába kerülhet valami, ha a (megmosott) végbélnyílásom nyalja, és rögtön utána lesz@pna engem? Azaz a péniszemre nem kerülhet olyan kémhatású anyag, amely a péniszemet később csípné, diszkomfort érzést okozna, fájdalmas...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!