Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen állapotban van ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen állapotban van ebben a pillanatban a farkad? Mennyire szőrös? Lankadt, merev? Mikor élvezett utoljára? Kort is írhattok :) 18f

Figyelt kérdés

júl. 6. 17:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Borostas,lankadt, 2 napja folyt a sperma mikor dugtak
júl. 8. 10:48
 22/28 anonim ***** válasza:

És a tiéd?

Jól esne most, ha elélvezteném a számmal?

júl. 9. 16:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Éppen áll, most húztam hátra a fitymám, szépen feszül a nike boxerban. 2 napja vertem, amúgy borotvált a zacsi, a többi meg rövidre nyírt.
júl. 9. 23:04
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Borotvált, kB 3 cm,lanhadt, péniszketrecbe van zárva, 5 hete lehetett utoljára orgazmusom, az is prosztatán keresztül.
júl. 10. 11:19
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Vágyakozó, elélvezne, de nagyon.

A "belső végén " lévő kis gesztenyét kellene megmasszírozni.

tegnapelőtt 21:31
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
25# Keress egy mókust. Szeretik a gesztenyét.
tegnap 06:52
 27/28 anonim ***** válasza:
zacsi borotvált, felette trimmelt, félmereven lankad
tegnap 12:03
 28/28 anonim ***** válasza:
természetes szőrös. Meztelenül ülök a teraszon. Szombaton voltam maszíroztatni.
tegnap 21:33
1 2 3

További kérdések:

Mit tennél tini melegként, ha a homofób anyád kijelentené neked, hogy öngyilkos lesz, ha párkapcsolatot keresel?

Velem most ez történik, és erősen gondolkodom, hogy előbb én vessek véget az életemnek. Olyankor még jobban elegem van, amikor látom a heteró kortársaimat csajozni / pasizni, ahogyan kézenfogva járkálnak önfeledten. Mindig eszembe jut, hogy nekik milyen jó, hogy nem...

Szerintetek baj ha nem állt fel szex alatt passzívként?

Pedig élveztem de lankadt voltam végig

Olyan volt már veled, hogy sima férfi masszőrhöz mentél, és a pasi kiszagolta, hogy meleg vagy?

És történt ez, meg az. Kicsit lejjebb nyúlt, a fenekedhez, megujjazott, meg a farkadat is megmasszírozta.

Mennyire komfortos, egészséges, ha mielőtt lesz@pnak, nyalják a (megmosott) ánuszom?

Gondolok itt pl kémhatásra, esetleg a partner szájába kerülhet valami, ha a (megmosott) végbélnyílásom nyalja, és rögtön utána lesz@pna engem? Azaz a péniszemre nem kerülhet olyan kémhatású anyag, amely a péniszemet később csípné, diszkomfort érzést okozna, fájdalmas...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!