Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom? Gumi nélkül csináltuk
Tinderen megismerkedtem egy 50+-os férfivel, és megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá és csak kalandozunk. Viszont mikor oda kerültünk, nem volt nála gumi(pedig mondta, hogy van, nem szükséges vinnem). Csak annyira felvoltam izgulva, hogy akkor nem érdekelt, és beleültem neki.
3x ment el bennem, plusz orál, de azt amúgyis mindig gumi nélkül szoktam.
Kicsit parázok, hogy elkaphattam-e valamit. Foglaljak időpontot std szűrésre? Amúgy nem volt igénytelen, csak na, biztos ami biztos alapon.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kizárt, hogy egy ilyen korú férfi ennyiszer elélvezzen. Még az erekciója is érdekes,hogy ennyiszer bírta ....
De ha ennyire kell a farok, akkor nincs mit csodálkozni. Egy vagy a sok közül aki utólag gondolkodik...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meleg, érzed egyáltalán, hogy beléd élvezett? Meséljetek légyszi. :P :)
A partnerem szerzett egy tangát amit mindketten lepisiltünk majd kikütözött aztán a pisis tangát a számba nyomta és úgy szexeltünk
szóval volt hogy betettem neki, majd kivettem és ő pedig orál... ez a lényeg. hogy ettől lehjet e valami baja neki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!