Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet valami bajom? Gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami bajom? Gumi nélkül csináltuk

Figyelt kérdés

Tinderen megismerkedtem egy 50+-os férfivel, és megbeszéltük, hogy átmegyek hozzá és csak kalandozunk. Viszont mikor oda kerültünk, nem volt nála gumi(pedig mondta, hogy van, nem szükséges vinnem). Csak annyira felvoltam izgulva, hogy akkor nem érdekelt, és beleültem neki.

3x ment el bennem, plusz orál, de azt amúgyis mindig gumi nélkül szoktam.

Kicsit parázok, hogy elkaphattam-e valamit. Foglaljak időpontot std szűrésre? Amúgy nem volt igénytelen, csak na, biztos ami biztos alapon.

júl. 8. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy? 16....?
júl. 8. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Terhes talán nem leszel tőle
júl. 8. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Engem jo parszor dugtak mar gumi nelkul, oral alap, nem reg elmentem szuresre biztos ami biztos alapon, nem is kaptam el semmit, de nem lehet a veletenre bizni, az is benne van hogy 100 alkalom utan se kapsz el semmit, de az is hogy 1 alkalom utan elkalja valami, nem lehet igy biztosra mondani
júl. 8. 15:01
 4/11 anonim ***** válasza:
99%
Igen, lehet. A homoszexuálisok között nagyon sok a HIV pozitív, és leginkább azok, akik felelőtlenül, gumi nélkül csinálják.
júl. 8. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Milyen korosztály vagy?
júl. 8. 15:11
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi ideig voltatok együtt hogy egy 50-es pasas ennyiszer tudott elèlvezni?
júl. 8. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

Kizárt, hogy egy ilyen korú férfi ennyiszer elélvezzen. Még az erekciója is érdekes,hogy ennyiszer bírta ....

De ha ennyire kell a farok, akkor nincs mit csodálkozni. Egy vagy a sok közül aki utólag gondolkodik...

júl. 8. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Utólag felesleges ezen gondolkodni? Irány a tesztelés.
júl. 8. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Lehet bajod, több féle is. És? Így jártál. 🤷🏼‍♀️
júl. 8. 17:42
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Engem inkább az érdekelne, hogy miért mondta, hogy van óvszere és nem kell vinned, miközben tudta, hogy nincs. Talán tudatosan akarta gumi nélkül, hogy megfertőzhessen?
júl. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A partnerem egy dom és a múltkori alkalomra kitalált valamit és meg is csináltuk. Szerintetek ez túl durva vagy még belefér?

A partnerem szerzett egy tangát amit mindketten lepisiltünk majd kikütözött aztán a pisis tangát a számba nyomta és úgy szexeltünk

Voltam egy fiúval, és csináltunk pár extrém dolgot. Lehet neki baja belőle? Biszexuális vagyok ő pedig nagyon fiatal és kicsit aggódom mert utána...

szóval volt hogy betettem neki, majd kivettem és ő pedig orál... ez a lényeg. hogy ettől lehjet e valami baja neki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!