Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegszaunában milyen emberek járnak, mennyire igényesek? Mennyi ott az átlagkorosztály?
Figyelt kérdés
Neked milyen tapasztalataitok vannak? Általában mindig összejön valami akció? Mennyire vevők ott ismerkedésre az emberek? Hallottam, hogy van ilyen, hogy sötét szoba, ahol elvileg nem látni a másikat. De így arc nélkül szívesen betennétek bárki szájába, akkor is, ha csöves, igénytelen az illető? És ha valami barát, vagy rokonnal futnál össze, az nem lenne fura?júl. 11. 12:38
2/24 anonim 

válasza:

válasza:Attol fugg mikor de igen vagy szottyadt nyuggerek, akikben valszeg 0 önkritika van. Nem értem miért nem fogják fel, hogy 70 evesen nem ilyen helyre kellene járni. Vannak nagyon fura alakok, sok roma srác, ázsiaiak. Nagyon kevés az igényes, jól kinéző pasi.
3/24 A kérdező kommentje:
De amúgy hogy vannak ott idősek, az miért baj? Ha amúgy ápolt, fiatalosan néz ki, kondis, izmos, jól karbantartja magát.
júl. 11. 16:53
4/24 A kérdező kommentje:
Én ebben megengedő vagyok. A koráról nem tehet senki. Arról, hogy valaki idős, nem tehet. Mindenki felett eljár a kor egyszer. Ez biológia. Maximum az ápoltságáról tehet, hogy mosakszik rendesen, fogat mos, borotválkozik, igényesen öltözködik, kondizik, hogy fitt, izmos legyen.
júl. 11. 16:56
5/24 anonim 

válasza:

válasza:A legtobb nem apolt, nem fiatlos es nem kondis, hanem szoros, dagadt, undorito hanyadek
6/24 anonim 

válasza:

válasza:Szoktak ott fiatalok is lenni, nem csak öregek járnak oda
7/24 A kérdező kommentje:
De ha amúgy 60-as pasi lenne, de némi izommal, jó testalkalkattal, 0 felesleges zsír, akkor se szexelnétek velük, ha amúgy szimpi lenne, jó fizimiskával?
júl. 11. 16:59
8/24 anonim 

válasza:

válasza:Nem
Ruhellem a nalam idosebbeket, leszarom hogy nez ki
9/24 A kérdező kommentje:
Ha amúgy lenéztek valakit csak azért, mert idős, amiről nem tehet, ami egy genetikai adottság, mármint az öregedés, és ezért lenéztek valakit, akkor miben vagytok mások, mint a nácik? Mert az még oké, ha mondjuk túlsúlyos, arra azt mondjátok, edzhetne többet, kigyúrhatná magát, és izmos teste lenne. Az is oké, hogy ha büdös a szája, azt mondani neki, moss fogat. Vagy ha büdös, hogy fürödjön többet. De azért utálni, megvetni valakit, mert öreg?? Az idősödés senkit sem kerül el. Szerintem a kora miatt lenézni valakit nettó nácizmus.
júl. 11. 17:05
10/24 A kérdező kommentje:
Márpedig a kor, az öregség, az idősödés az genetika, az ellen nem tehet semmit az ember. A számok makacs dolgok. Ezért utálni valakit nem fair. Senki sem marad örökké fiatal.
júl. 11. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Mennyire igényesek akik ezeken az oldalakon vannak fenn?
Azt tapasztalom hogy a színvonal nagyon eltérő. Grindr: legjobb, igényesebb emberek Tinder: álmodozó hippik Romeo: na ez már sokkal rosszabb Hotbull: katasztrófa... Ti mit gondoltok/ melyiken vagytok fenn? Én már csak Grindren és ott is kép nélkül.
Ez férfiként csak nekem fontos? Vagy azért vannak más pasik is akik "igényesek" erre?
Legutóbb nem jött össze egy alkalmim, illetve összejött volna, de nem volt nálunk óvszer és ezért nem feküdtünk le. És meséltem a haveroknak, hogy mekkorát szívtam.. :D Ők meg mondták, hogy egy igazi barom vagyok, ki lehet ugrani előtte, stb. De számomra nem is ez a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!