Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ismerkedésnél szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél szerintetek melyik a nagyobb hátrány? Az, ha idős, vagy ha kövér valaki?

Figyelt kérdés

júl. 11. 14:46
A kérdező szavazást indított:
Kövér
Idős
35 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Mindketto
júl. 11. 14:51
 2/14 A kérdező kommentje:
De ha mindenképp választanod kellene, melyikkel ismerkednél inkább, vagy szexelnél?
júl. 11. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Egyikkel se
júl. 11. 15:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Én bevallom, ha egy amúgy 60-as, 70-es férfi ápolt, jó kondiban tartja magát, ad magára, nem kövér, és némi izom is van rajta, nem löttyedt a teste, akkor nem számítana a kor, simán elmennék vele egy szexre. Párkapcsolat nem biztos, 29 vagyok, elég nagy lenne a korkülönbség, de amúgy simán basznék vele, lecumiznám, cumiztatnám. Nem számítana, hogy "öreg". Az, hogy kövér, az már más tészta, pl az enyhén túlsúlyos nem annyira gáz, de a nagyon duci, elhízott az már azt jelenti számomra, hogy kissé igénytelen, nem ad magára. Párkapcsolat amiatt lenne nehéz egy dagival, mert ott már hosszútávon a testi vonzalom is számítana. Valami gyors menet max, ennyi, kiveri nekem, ok. De előbb választanám az ápolt, jó megjelenésű idős embert. Attól még, hogy valaki nyugdíjas, adhat magára, járhat kondizni stb, használhat arckrémet, borotválkozhat stb..
júl. 11. 15:05
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Ez relatív. Ismerkedtem olyannal, aki amikor megtudta, hogy 184 centihez " csak" 88 kiló vagyok, azonnal rövidre zárta az egészet. Mondván, neki 120-130 kilós bácsi kell...

És olyan is volt, aki 58 éves létére kikérte magának, hogy rá merészeltem írni a magam 56 évével.Mert az már neki "öreg" XD

Ízlések és pofonok :)

júl. 11. 15:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha kövér akkor engem hidegen hagy
júl. 11. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem fontos a kor. Viszont legyen igényes magára és ne legyen elhízva!
júl. 12. 08:18
 8/14 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Van két "jelölt"?

Vagy csak kérdezed?

júl. 12. 08:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Mindenre is van érdeklődés.

Attól függ ki milyet keres.

Ha egyiket se akkor mindkettő hátrány.

júl. 12. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálam mindkettő előny:imádom a nagyon kövér, érett nőket.Mondjuk ne 80 éves legyen....Felső súlyhatár nincs.
júl. 13. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ismerkedésnél mennyire ért hátrány amiatt hogy cigizel?

Nyilván sokan nem szeretik ,és ezt meg is lehet érteni,de én most azokat kérdezném akik cigizek,hogy ez a szokásuk mennyire befolyásolta az ismerkedést.

Szakmunkás vagyok. Ez hátrány ismerkedéskor?

(Meleg kérdés.) Ápolt, igényes. Van érettségim.

Melegek! Ismerkedéskor hátrány, ha metalt hallgatok?

Iron Maiden, Judas Priest, King Diamond, stb.

Meleg ismerkedésnél hátrány, hogy szakmunkás vagyok?

Intelligensnek tartom magam. Ezt a környezetem is megerősítette. Két idegennyelvet beszélek. Két szakmám van. Érettségivel rendelkezem. A szakmunkás kollégáimat nem nagyon szerettem. Túl primitívek voltak hozzám képest. Nem nagyon jöttünk ki. Sok volt az alkesz, stb....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!