Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél szerintetek melyik a nagyobb hátrány? Az, ha idős, vagy ha kövér valaki?

válasza:Ez relatív. Ismerkedtem olyannal, aki amikor megtudta, hogy 184 centihez " csak" 88 kiló vagyok, azonnal rövidre zárta az egészet. Mondván, neki 120-130 kilós bácsi kell...
És olyan is volt, aki 58 éves létére kikérte magának, hogy rá merészeltem írni a magam 56 évével.Mert az már neki "öreg" XD
Ízlések és pofonok :)

válasza:

válasza:Van két "jelölt"?
Vagy csak kérdezed?

válasza:Mindenre is van érdeklődés.
Attól függ ki milyet keres.
Ha egyiket se akkor mindkettő hátrány.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván sokan nem szeretik ,és ezt meg is lehet érteni,de én most azokat kérdezném akik cigizek,hogy ez a szokásuk mennyire befolyásolta az ismerkedést.
(Meleg kérdés.) Ápolt, igényes. Van érettségim.
Iron Maiden, Judas Priest, King Diamond, stb.
Intelligensnek tartom magam. Ezt a környezetem is megerősítette. Két idegennyelvet beszélek. Két szakmám van. Érettségivel rendelkezem. A szakmunkás kollégáimat nem nagyon szerettem. Túl primitívek voltak hozzám képest. Nem nagyon jöttünk ki. Sok volt az alkesz, stb....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!