Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok ,férfiak ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok ,férfiak ti milyen korkülömbséget tudtok elképzelni issmerkedéskor.ti hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés

júl. 13. 23:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45 vagyok, felfelé kb. 10 évet, ha nem nagyon lepukkant az illető, lefelé elméletben bármennyit, ha nagykorú, de legjobban a 30-50 közti korosztályt preferálnám.
júl. 15. 07:52
 12/15 anonim ***** válasza:
18+. Nem a kora határozza meg, hanem a kinézete. 32
júl. 15. 08:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha szimpatikus bejonn akkor miért ne

Lehet bármennyi szerintem

júl. 16. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem a kort nézem, egy idősebb is lehet nagyon fiatalos megjelenésű. Én 26 vagyok a passzív pasim 35, bár hozzáteszem twink emiatt kb 18-nak néz ki xd
júl. 27. 18:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Felfele és lefele is 4 év kapcsolatnál, kavarásnál 18-30 között.

23f

júl. 27. 19:03
1 2

További kérdések:

45 év alatti normál alkatú férfias aktív személyt hol lehet találni kapcsolatra?

Komoly kapcsolatra akibe nincsenek titkok aki valóban azt adja ami. ?

30-as éveitek elején-közepén ti összejönnétek egy 17-19 éves fiúval?

17 évesen volt egy 32 éves barátom. Most én vagyok 35, de az jutott eszembe hogy én tuti nem lennék kapcsolatban egy tinivel.. Nem tudom neki ez hogyan jött..

Melegként, de hetero külsejű pasiként, aki túlfűtött és extrém fantáziájú, miért nehéz ma társat találni?

Az egyik véglet az igénytelen, züllött típus, a másik pedig a majomparádé\-kondis, akinek a külsején kívül a szexualitása és gondolkodása nulla.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!