Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg nem szoktak 2 menetet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem szoktak 2 menetet bírni az aktívak?

Figyelt kérdés
Tegnap volt egy szexrandim. A srác leszopott és megkérdeztem van-e kedve még egyszer. Teljesen ledöbbent. Mert neki sose volt olyan aki bírna két kört. Nekem kis szünettel sima ügy. Ez nem általános?
júl. 17. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt soha, uni-P között csak én bírtam mindig 2 menetet.
júl. 17. 09:45
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Speciel csak heteró élményekről tudok nyilatkozni, de életkor és szimpátiafüggő. 20-on évesen napi 5-6-x is ment ha vonzó volt a partner. Ha viszont csak gyors ürítés volt a cél, akkor léceltem az első kanyar után.
júl. 17. 09:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is csak olyanokat találok, hogy 10-ből 1 ha bír 2 menetet. A többi megdug egyszer és azzal kimerült.
júl. 17. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rohanó, stresszes élet, meg zabáljuk a sok adalékanyagos szart; ide vezet.
júl. 17. 21:55
 5/7 sensuality ***** válasza:
Hát nem mindig de kis pihi után akár lehet is 2X 3X elélvezni :)
júl. 19. 06:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kimegy a működtető füst (elélvezel) akkor sok embernek utána elillan a vágy vannak kivételek, illetve ha 10/10 a partner az sokat tud segíteni.
júl. 19. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ifjú korban jobban ment, most már csak egy megy nekem is.
júl. 20. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

17 fokos gerincferdülésem van és a doki korzettet (egészségügyi fűző) írt fel. Nagyon el vagyok keseredve nem csak súlyosabb esetben szokták adni?...

Egy ismerősöm szerint a 17 fok még nem is számít igazi gerincferdülésnek és szerinte nem kellene :/ persze anyuék a dokinak adnak igazat és hallani sem akarnak róla h én nem akarom hordani... 16 éves vagyok szóval még 2-3 évig kéne... de nem sokat beszélt róla az...

Elkezdtük az ovit de átszeretnénk menni egy másikba Az egyik ok h. annyira meleg van a szobájukba hogy nem lehet bírni, se klíma se ventilátor + a...

Még nem aludt ott a kisfiam de olyan meleg van a kis szobájukba es nem tudtam hogy nincs klíma. Azr mondták ez a legfelszeteltebb ovi, mégis van klímás ovi is a varosban. Nem tudom hogy átszoktak venni most az elején vagy csak évközbe can ilyenre lehetőség? Es...

Szoftveresen meddig szokták bírni a mostani okostelefonok?

Mennyi az az idő általában mire megadják magukat? Én 3 éve vettem egy Xiaomi redmi note 9s-t,de egyelőre még jó

Lányok a ti pasiaijitok meddig szoktak birni?

Most az elojatekot ne szamoljuk bele csak a behatolast. Mert szerintem sok pasi hazudik es tuloz .

Mennyi ideig szokták bírni a gaming laptopok, ha játék közben 80 fokos hőmérsékletet termelnek?

A kérdésem arról szól, hogy a gaming laptop tulajdonosoknak mi a tapasztalata. Azt hallottam, hogy egy gaming laptop más kategória a normál laptopokhoz képest, s ezért még ha játék alatt fel is megy 80 fok köré, még nincs gáz. Azonban kíváncsi lennék. hogy akik esetleg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!