Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szoktak 2 menetet bírni az aktívak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy ismerősöm szerint a 17 fok még nem is számít igazi gerincferdülésnek és szerinte nem kellene :/ persze anyuék a dokinak adnak igazat és hallani sem akarnak róla h én nem akarom hordani... 16 éves vagyok szóval még 2-3 évig kéne... de nem sokat beszélt róla az...
Még nem aludt ott a kisfiam de olyan meleg van a kis szobájukba es nem tudtam hogy nincs klíma. Azr mondták ez a legfelszeteltebb ovi, mégis van klímás ovi is a varosban. Nem tudom hogy átszoktak venni most az elején vagy csak évközbe can ilyenre lehetőség? Es...
Mennyi az az idő általában mire megadják magukat? Én 3 éve vettem egy Xiaomi redmi note 9s-t,de egyelőre még jó
Most az elojatekot ne szamoljuk bele csak a behatolast. Mert szerintem sok pasi hazudik es tuloz .
A kérdésem arról szól, hogy a gaming laptop tulajdonosoknak mi a tapasztalata. Azt hallottam, hogy egy gaming laptop más kategória a normál laptopokhoz képest, s ezért még ha játék alatt fel is megy 80 fok köré, még nincs gáz. Azonban kíváncsi lennék. hogy akik esetleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!