Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan baráti körötök, ahol nem kell szoronganotok a melegségetek miatt?
Azért teszem fel ezt a kérdést, mert most néztem meg a Heartstopper és a Love, Victor sorozatokat. Annyira megérintett, hogy a főszereplőknek sikerült kialakítaniuk egy olyan csapatot, ami ténylegesen csak a barátkozásról szól, de az egy nagyon mély és őszinte barátság. Rájöttem, hogy én is ilyenre vágyom, főleg mert korábban sosem sikerült semmi ilyesminek a részévé válnom, csak akkor ez még nem is érdekelt engem annyira.
Nektek esetleg van egy kis csapatotok, akikkel úgy tudjátok együtt tölteni az időt, hogy közben teljesen nyugodtak vagytok belül, mert tudjátok, hogy egy szerető és elfogadó közeg részei vagytok?

válasza:

válasza:Heteró baráti, haveri köröm van. Én biszex vagyok, azon belül leginkább b.zerás 😅 (most már). Teljesen elfogadóak! Azok is, akik korábban arról beszéltek, hogy ki kéne irtani minden b.zit, amikor színt vallottam nekik (általában külön-külön, egyenként), mindenki rögtön biztosított arról, hogy semmi nem változott köztünk, és örülnek, hogy ennyire bíztam bennük, hogy fel mertem fedni számukra ezen oldalam.
Nyilván nem folyunk úgy bele a témába, mintha más bi -vagy homo emberrel beszélgetnék, de mivel én vagyok az egyetlen, akit ismernek ilyen közeli ismeretségben (illetve az egyetlen, aki felvállalta), így azért -főleg az elején- sok kérdés jött a "mi világunkról". Én ennek nagyon örültem, nagyon szeretek róla beszélni. De a legjobb, amikor ezzel mennek a poénkodások! 😂 Én magam is számtalanszor mondtam, hogy nyugodtan jöhetnek ezek a viccelődések, mert én nagyon élem!
Volt, hogy fahasgatásban segédkeztünk egy barátomnál. Nekem elrepült egy hasáb, ami majdnem eltalálta az egyik barátunkat. Mondtam is: "Na, a k.csög b.zi így akar ismerkedni!" Ezen mindannyian jót röhögtünk. 🤣
Hála Istennek, engem ilyen emberek vesznek körül. Kívánom, hogy másoknak is legyen ehez hasonló szerencséje!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#8 Úgy látszik, nem tudod értelmezni, amit írtam. Nem azon viccelődtünk, hogy ki kellene irtani a homokosokat, hanem az ÉN b.ziságomon.
Példa: A csapat kivett egy tanyát nyaralás céljából. Ott van egy kinti fatüzelésű kemence. Valaki felvetette, hogy "Nem kell befűteni, elég, ha Fullánk (mármint én, ez az egyik becenevem 😅) kicsit megsimogatja, s már lehet is betolni a kaját." 🤣 Vagy a másik esetben, ugyan azon a helyen a kinti medencébe mentünk kicsit megmártózni. Ketten már bent voltak, s mikor én is bementem, rögtön jött, hogy "Na, egyből melegebb lett a víz vagy 2 fokkal!" 🤣 Én borzasztóan szeretem, hogy ilyen lazán lehet a társaságunkban az én "melegségemmel" poénkodni!! 😅😁😉 Egyébként az említett nyaralás során a hülyéskedések és nagy nevetések/röhögések több, mint fele a "másságomból" adódó pillanatnyi beszólásokból adódott. 😂
Szerintem az a jó barát és baráti társaság, akivel/akikkel ilyen könnyed hangulatban lehet ezt a dolgot kezelni.

válasza:"Nem azon viccelődtünk, hogy ki kellene irtani a homokosokat, hanem az ÉN b.ziságomon."
Lehet, hogy talán félreérthető volt a mondatom a 8-asban, de ott felsorolást írtam és nem arra gondoltam, hogy kiírtással viccelődnének...
Kapcsolódó kérdések:
49 éves vagyok, 20 éves házas. Sajnos a férjem tavaly és tavaly előtt is elfelejtette a születésnapomat. Ne értsetek félre, nem ajándékra vágyom, csak pár kedves szóra, figyelmességre, hogy legalább azon a napon pl. ne nekem kelljen főzni stb. Holnapután lesz a...
Pár hete megviccelném egy telefonos aplikációval egy ismerősömet, amiben egy gépi hang jelezte neki, hogy végbéltükrözésre kell mennie, és attól félek ezen úgy megijedt hogy szörnyethalt, és én gyilkos vagyok..ugye már nem kell emiatt bűntudatot érezni? Nem akartam...
Az van hogy időnként az éjszakai órákban néha valaki megcsörget rejtett számról. Én most kb 10 órakkor visszacsörgettem azt a személyt rejtett számról aki szerintem szórakozik, csak az a baj hogy elkezdtem azon aggódni hogy nem kapott e szívrohamot vagy valamit hogy...
24 éves szorongó fiú vagyok. Az lenne a problémám hogy túlzottan, nagyon félek mindenféle betegségtől..Talán ciki itt leirni, de a fenekemen van negy kis piros pötty, ami nem pattanás, ott van jó ideje, nem múlik el, és rögtön pánikolok, nehogy bőrrák legyen. De ezt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!