Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek van olyan baráti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van olyan baráti körötök, ahol nem kell szoronganotok a melegségetek miatt?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel ezt a kérdést, mert most néztem meg a Heartstopper és a Love, Victor sorozatokat. Annyira megérintett, hogy a főszereplőknek sikerült kialakítaniuk egy olyan csapatot, ami ténylegesen csak a barátkozásról szól, de az egy nagyon mély és őszinte barátság. Rájöttem, hogy én is ilyenre vágyom, főleg mert korábban sosem sikerült semmi ilyesminek a részévé válnom, csak akkor ez még nem is érdekelt engem annyira.

Nektek esetleg van egy kis csapatotok, akikkel úgy tudjátok együtt tölteni az időt, hogy közben teljesen nyugodtak vagytok belül, mert tudjátok, hogy egy szerető és elfogadó közeg részei vagytok?

júl. 24. 20:59
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi vagyok mások válaszára... nálunk a barátomnak van egy kisebb baráti köre, akik melegek. Hát ők minden, csak nem szerető és elfogadó közeg... :D olyan értelemben igen, hogy nyilván mindenki felvállalja magát, tudunk nyíltan beszélgetni "b.zis" témákról. Viszont megy rendesen a sz.rkavarás, tapizták már le előttem a barátomat, volt célozgatás párcserés szexszel kapcsolatban... nem biztos, hogy ilyen baráti társaságra vágysz...
júl. 24. 21:41
 2/37 anonim ***** válasza:
65%

Heteró baráti, haveri köröm van. Én biszex vagyok, azon belül leginkább b.zerás 😅 (most már). Teljesen elfogadóak! Azok is, akik korábban arról beszéltek, hogy ki kéne irtani minden b.zit, amikor színt vallottam nekik (általában külön-külön, egyenként), mindenki rögtön biztosított arról, hogy semmi nem változott köztünk, és örülnek, hogy ennyire bíztam bennük, hogy fel mertem fedni számukra ezen oldalam.

Nyilván nem folyunk úgy bele a témába, mintha más bi -vagy homo emberrel beszélgetnék, de mivel én vagyok az egyetlen, akit ismernek ilyen közeli ismeretségben (illetve az egyetlen, aki felvállalta), így azért -főleg az elején- sok kérdés jött a "mi világunkról". Én ennek nagyon örültem, nagyon szeretek róla beszélni. De a legjobb, amikor ezzel mennek a poénkodások! 😂 Én magam is számtalanszor mondtam, hogy nyugodtan jöhetnek ezek a viccelődések, mert én nagyon élem!

Volt, hogy fahasgatásban segédkeztünk egy barátomnál. Nekem elrepült egy hasáb, ami majdnem eltalálta az egyik barátunkat. Mondtam is: "Na, a k.csög b.zi így akar ismerkedni!" Ezen mindannyian jót röhögtünk. 🤣

Hála Istennek, engem ilyen emberek vesznek körül. Kívánom, hogy másoknak is legyen ehez hasonló szerencséje!

júl. 24. 22:40
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a családban sem kell szoronganom a melegségem miatt. A párom is abszolút teljes értékű része a családnak, együtt megyünk a családi eseményekre is a kapcsolat kezdete óta.
júl. 25. 00:45
 4/37 anonim ***** válasza:
68%
2, remélem fordított esetben is ilyen jót nevetnétek, mert ha nem akkor képmutatóak vagytok...
júl. 25. 01:14
 5/37 anonim ***** válasza:
0%
#4 Nem igazán értem, hogy mire gondolsz.
júl. 25. 03:53
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Van

Az álmaimban

júl. 25. 06:18
 7/37 Mr.Névtelen ***** válasza:
100%
Kifejezetten olyan baráti társaságom, mint a fenti sorozatokban, többes számban véve nincs. Mivel egy konzervatív erdélyi kisvárosból származom, ez nálunk amúgy sem olyan egyszerű, főleg nem úgy, hogy még kiskorú vagyok és a szüleimmel lakom. Egyetlenegy haverom van, az ovis kori legjobb barátom; ő olyan, mintha a testvérem lenne (nincs fiútestvérem, csak a húgom, viszonylag nagy korkülönbséggel). Vele sem szoktam olyan nyíltan beszélni erről, mint például a #2. válaszoló, de nem is szeretnék (főleg nem abban a formában), az ilyesmihez én túl zárkózott vagyok. Amúgy ő az első perctől kezdve elfogadott, amikor elmondtam neki, csak meglepődött egy kicsit. Addig a pontig azt hitte, hogy azért nincs barátnőm, mert ilyen akváriumokat és terráriumokat tartó, fura stréber srác vagyok.
júl. 25. 09:00
 8/37 anonim ***** válasza:
72%
5, Pedig egyszerű: arra, hogy a heterókról is ugyanúgy okés nálatok úgy "viccelődni", hogy lehet olyanokat is mondani mindenféle következmények nélkül, hogy ki kéne írtani mindegyiket és senki nem kérné számon ezeket később, stb.
júl. 25. 09:25
 9/37 anonim ***** válasza:
40%

#8 Úgy látszik, nem tudod értelmezni, amit írtam. Nem azon viccelődtünk, hogy ki kellene irtani a homokosokat, hanem az ÉN b.ziságomon.

Példa: A csapat kivett egy tanyát nyaralás céljából. Ott van egy kinti fatüzelésű kemence. Valaki felvetette, hogy "Nem kell befűteni, elég, ha Fullánk (mármint én, ez az egyik becenevem 😅) kicsit megsimogatja, s már lehet is betolni a kaját." 🤣 Vagy a másik esetben, ugyan azon a helyen a kinti medencébe mentünk kicsit megmártózni. Ketten már bent voltak, s mikor én is bementem, rögtön jött, hogy "Na, egyből melegebb lett a víz vagy 2 fokkal!" 🤣 Én borzasztóan szeretem, hogy ilyen lazán lehet a társaságunkban az én "melegségemmel" poénkodni!! 😅😁😉 Egyébként az említett nyaralás során a hülyéskedések és nagy nevetések/röhögések több, mint fele a "másságomból" adódó pillanatnyi beszólásokból adódott. 😂

Szerintem az a jó barát és baráti társaság, akivel/akikkel ilyen könnyed hangulatban lehet ezt a dolgot kezelni.

júl. 25. 12:37
 10/37 anonim ***** válasza:
70%

"Nem azon viccelődtünk, hogy ki kellene irtani a homokosokat, hanem az ÉN b.ziságomon."

Lehet, hogy talán félreérthető volt a mondatom a 8-asban, de ott felsorolást írtam és nem arra gondoltam, hogy kiírtással viccelődnének...

júl. 25. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mit csináljak, hogy ne kelljen szoronganom a születésnapom miatt?

49 éves vagyok, 20 éves házas. Sajnos a férjem tavaly és tavaly előtt is elfelejtette a születésnapomat. Ne értsetek félre, nem ajándékra vágyom, csak pár kedves szóra, figyelmességre, hogy legalább azon a napon pl. ne nekem kelljen főzni stb. Holnapután lesz a...

Ugye nem kell emiatt szoronganom?

Pár hete megviccelném egy telefonos aplikációval egy ismerősömet, amiben egy gépi hang jelezte neki, hogy végbéltükrözésre kell mennie, és attól félek ezen úgy megijedt hogy szörnyethalt, és én gyilkos vagyok..ugye már nem kell emiatt bűntudatot érezni? Nem akartam...

Ugye nem kell ez miatt szoronganom?

Az van hogy időnként az éjszakai órákban néha valaki megcsörget rejtett számról. Én most kb 10 órakkor visszacsörgettem azt a személyt rejtett számról aki szerintem szórakozik, csak az a baj hogy elkezdtem azon aggódni hogy nem kapott e szívrohamot vagy valamit hogy...

Ugye nem kell ez miatt szoronganom?

24 éves szorongó fiú vagyok. Az lenne a problémám hogy túlzottan, nagyon félek mindenféle betegségtől..Talán ciki itt leirni, de a fenekemen van negy kis piros pötty, ami nem pattanás, ott van jó ideje, nem múlik el, és rögtön pánikolok, nehogy bőrrák legyen. De ezt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!