Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Külföldre költözött melegek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külföldre költözött melegek, milyen kint az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Hogy érzitek ott ahol most éltek, könnyű ismerkedni, kapcsolatot keresni? Vagy van aki csalódott, esetleg nem igazán találta meg a párját? Én Csehországban dolgozom 5 éve, de sajnos nem vagyok annyira elégedett. Nyilván szexre találni embert, de kapcsolatra nehezebb. Egyszerűen ha nem vagy cseh, nem leszel benne meleg baráti körökben, nem lesznek nagyon ismerőseid, max pár külföldi, a kapcsolatkeresés viszont kvázi lehetetlen.

Mikor kapcsolatom volt, az is egy magyar sráccal volt, aki miatt ingáztam…

Nektek mi a tapasztalatotok ilyen téren?

júl. 25. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hűvös.
júl. 25. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez a tapasztalatom itt Svájcban
júl. 25. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Svájcban sok szép hely van. Szép helyre mentél. :)

júl. 27. 04:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Ettől még az ismerkedés gondolom nem könnyű magyarként,hogy szép helyek vannak ott. 😅
júl. 27. 09:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló tapasztalataim voltak Hollandiában, de aztán 6 év után megtaláltam a tűt a szénakazalban. 5 hónapja vagyok együtt a holland párommal, és az eddigiek alapján ő az "igazi". :)
tegnap 23:38

További kérdések:

Mi volt életed legmeghatározóbb szex élménye?

Nekem pont innen volt egy csávó aki light BDSM témába vezetett be. De jó élmény volt sőt meghatározó.

Hol lehet ismerkedni korrekt melegekkel - türelmes aranyos meleg srácokkal? Melegbár vagy ilyesmi?

Ezidáig hetero-ként éltem [28] de 1 ideje forgatom a fejemben, hogy ki kéne próbálni valami mást is [hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet] csak nincs tapasztalatom és nem tudom hol kéne ismerkedni, az interNET-en mindenki messze van [vagy fővárosi] és sok az átverés...

Ti szoktatok remegni orál szex közben? Mitől függ?

Nekem 1-1 partnernél van ilyen hogy remegek közbe mert jó. De nem jöttem még rá mit csinálnak jobban vagy máshogy. Sajna ritka.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!