Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondoltok a következő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a következő szituációról?

Figyelt kérdés
Sok meleget követek Instán, de személyesen nem ismerjük egymást. Ők nem követnek engem. Ezek után odamenni hozzájuk, nagyban köszönni mennyire fura? Alapból nem is értem azokat az embereket, akiket te bekövetsz, de nem követnek vissza, sőt még egy sztoridat se nézik meg, nem kommentelnek vissza stb.

júl. 31. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Girrrrl, miért vagy ennyi meleg srácnak a rajongója? 😭 Nekem is van egy csomó meleg srác Instagramon, akikkel soha életemben nem találkoztam, mégis mind követnek engem. Néha megismerek valakit Tinderen, aztán kiderül, hogy csak követőket gyűjt, és nem követ vissza. Na, őket általában két nap múlva ki is követem, mert nem akarok senkinek a rajongója lenni.

Persze vannak modellek, akiket követek, mert szerintem szexik, és nem követnek vissza, de ők modellek, akikkel amúgy sem találkoztam, szóval valamilyen szinten tényleg “fan” vagyok.

De egy random gyotment, aki 300 km-re lakik egy másik városban, szerintem nem érdemli meg, hogy úgy kövessem, hogy ő még vissza sem követ. Nem rosszból mondom, de nekem ez egy kicsit kétségbeesett benyomást kelt.

júl. 31. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok, hogy teljes kérdésedre válaszoljak. Én nem csinálnék olyat, hogy követek egy srácot akivel írtam ő nem követ nem érdeklődik és még én vagyok az aki fut utána élőben. Felül 8 bilio ember él ezen a földön, ha valaki nem értékel engem, akkor keresek valaki olyat aki fog és ha nem élsz ezzel a gondolkodás móddal, akkor néz magadba és dolgoz magadon mert nincs önbizalmad és így belépni bármilyen kapcsolatban kínzás lesz.
júl. 31. 18:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi ebben a ketsegbeesett? Legalabb van kit neznem, ha unatkotom.
júl. 31. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Maga az, hogy ő nem érdeklődik irántad nem kíváncsi arra amit posztolsz és rád nem kíváncsi, de te mégis követed és futni akarsz utána. Ha ez számodra nem kétségbeesettség, akkor nem tudom mi az.
júl. 31. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva az sem lenne garancia a valós szimpátiára, ha visszakövetne.
júl. 31. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan kerülhető el következő alkalomkor ez a kínos szituáció?

Több évnyi szingli/szexmentes időszak után a napokban ismét összefeküdtem egy lánnyal. Vagyis az összefekvés megvolt, de aztán semmi, nem merevedett meg a szerszám... Sajnos az utóbbi időkben "magamra voltam utalva", amúgy sem volt szinte semmi tapasztalatom a...

Mit szólnátok, ha a szerelmetek a következő ötlettel állna elétek?

Arra kérne, hogy az együttlétetekben próbáljatok ki egy olyan szituációt, hogy a hálószobában legyen sötét (vagy legalábbis félhomály) s ti egy agresszív, nyomulós, vagány nőt játszanátok el, aki betör hozzá, megtámadja, a szexnek olyan hatása lenne, mintha...

Nők, kipróbálnátok a következő szituációt?

Meg vagytok kötözve vagy bilincselve az ágyban pl hogtie pozícióban, közben pedig egy vibrátor (pl. tojás formájú) bennetek izgatna különböző intenzitással?!

Nők, kipróbálnátok a következő szituációt?

Meg- vagy kikötözve egy vibrátorral izgatnának benneteket. Kipróbálnád vagy ha már megtetted milyen volt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!