Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a következő szituációról?

válasza:Girrrrl, miért vagy ennyi meleg srácnak a rajongója? 😭 Nekem is van egy csomó meleg srác Instagramon, akikkel soha életemben nem találkoztam, mégis mind követnek engem. Néha megismerek valakit Tinderen, aztán kiderül, hogy csak követőket gyűjt, és nem követ vissza. Na, őket általában két nap múlva ki is követem, mert nem akarok senkinek a rajongója lenni.
Persze vannak modellek, akiket követek, mert szerintem szexik, és nem követnek vissza, de ők modellek, akikkel amúgy sem találkoztam, szóval valamilyen szinten tényleg “fan” vagyok.
De egy random gyotment, aki 300 km-re lakik egy másik városban, szerintem nem érdemli meg, hogy úgy kövessem, hogy ő még vissza sem követ. Nem rosszból mondom, de nekem ez egy kicsit kétségbeesett benyomást kelt.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több évnyi szingli/szexmentes időszak után a napokban ismét összefeküdtem egy lánnyal. Vagyis az összefekvés megvolt, de aztán semmi, nem merevedett meg a szerszám... Sajnos az utóbbi időkben "magamra voltam utalva", amúgy sem volt szinte semmi tapasztalatom a...
Arra kérne, hogy az együttlétetekben próbáljatok ki egy olyan szituációt, hogy a hálószobában legyen sötét (vagy legalábbis félhomály) s ti egy agresszív, nyomulós, vagány nőt játszanátok el, aki betör hozzá, megtámadja, a szexnek olyan hatása lenne, mintha...
Meg vagytok kötözve vagy bilincselve az ágyban pl hogtie pozícióban, közben pedig egy vibrátor (pl. tojás formájú) bennetek izgatna különböző intenzitással?!
Meg- vagy kikötözve egy vibrátorral izgatnának benneteket. Kipróbálnád vagy ha már megtetted milyen volt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!